Rekt Oranlarında Ethereum Bitcoin'i Resmen Geçti!

bitcoin long short
Bitcoin ve diğer altcoin'lerin hafif düzeltmelerle birlikte Long ve Short'ların olduğu kaldıraç piyasasında REKT (iflas) son 24 saatte 257.93 milyon dolara ulaştı. Kaldıraçlı piyasanın aşırı riskli olması ve kripto paraların yüksek seviyede volatil bir piyasa olmasından kaynaklı likidasyon çok fazla olmakta.

Son 24 saatte ise kaldıraç piyasasında işlem yapanların en çok likidite olduğu kripto paralar ise; 91.67 milyon dolar rekt ile lider altcoin Ethereum, hemen ardından ETH'yi ise lider kripto para birimi olan Bitcoin 73.25 milyon dolarla takip ediyor. BTC'yi ise 11.73 milyon dolarla Ripple'ın XRP'si takip ediyor.

En çok likidite olunan diğer kripto paralarda (son 24 saat) ise SOL, LTC, EOS, AXS, DOT ve son olarak FTM geliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version