Enjin Coin (ENJ) Analizi ve Synthetix (SNX) Analizi: 2 Ağustos

altcoin analizi
Son zamanlarda yaşanan düşüş dalgasından sonra kısmen toparlanma evresine giren kripto paralar genel anlamda son 24 saatte %2'lik düşüş yaşandı. SNX düşüş kaydederken ENJ destek bölgesinin üzerinde kalmaya çalışıyor.

Synthetix (SNX)

snx fiyat analizi
Synthetix'in fiyat hareketi, fiyat 9,50 dolar ile 9,52 dolar arasında dalgalanırken son birkaç gün içinde yatay bir eğilim gösterdi. Yazının yazıldığı sırada, SNX 9.66 dolar civarında hareket ediyor. Kesin olmamakla birlikte SNX'te düşüş sinyalleri hala hakim. Müthiş Osilatör (MO) ve MACD histogramlarında kırmızı sinyal çubukları yandı.

Chaikin Para Akışı sermaye girişlerinde bir düşüş kaydettiği için hafifçe geriledi. Ancak, para girişleri hala çıkışlara göre daha fazla. SNX fiyatında gerçekleşebilecek yukarı doğru bir hareket ve 9,59 dolarlık desteğin üzerinde kalmasıyla beraber 10.13, 10.59 ve 11 doları hedefleyebilir.

SNX için olası destek bölgeleri: 9.59, 9.28 ve 8.64 dolar
SNX için olası direnç bölgeleri: 10.13, 10.55 ve 11 dolar

Enjin Coin (ENJ) Analizi
enj analizi
ENJ'nin teknik tablosu, kripto paranın son 24 saat içinde %5,6 oranında düşmesiyle oldukça aşağı yönlü bir tablo ortaya koydu. Müthiş Osilatör kırmızı sinyal çubukları ve satış baskısında bir artışı gösterdi.

ENJ, bir süredir 1.47 direnç seviyesini kırmak için mücadele etti. Bir sonraki denemelerde başarısız olmaya devam ederse kesin olmamakla birlikte ENJ fiyatı 1.32 dolara inebilir. Yazının yazıldığı sırada Enjin Coin fiyatı 1.39 dolar.

ENJ için olası destek bölgeleri: 1.35, 1.32 ve 1.23 dolar
ENJ için olası direnç bölgeleri: 1.41, 1.44 ve 1.53 dolar.

Elbette burada yazılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version