Alfa Romeo Racing ORLEN ($SAUBER) Fan Token, Türkiye’de İlk Kez ICRYPEX’te!

icrypex sauber fan tokenICRYPEX Kripto Para Borsası ve Chiliz/Socios.com ortaklığı ile gerçekleştirilen SAUBER Fan Token listelemesi Ağustos 2021 itibarıyla ICRYPEX’te!

Fan token’lar, taraftarlar ve takımlar arasındaki ilişkiye yepyeni bir soluk getiriyor! Dünyaca ünlü otomobil ve yarış markası Alfa Romeo’nun, Ethereum ERC20 tabanlı şekilde üretilmiş olan utility token’ı Alfa Romeo Racing ORLEN ($SAUBER) Fan Token’ı; Socios.com, Chiliz ve ICRYPEX Kripto Para Borsası ortaklığında Türk kripto para borsası kullanıcılarına ve yatırımcılara ilk kez sunuluyor.

$SAUBER Fan Token’ı alan kullanıcılar takımın marş tercihlerinde, seçim ve yarışlarda giyilecek formaların tasarımından tesislerdeki bölümlerin adlarına kadar farklı konularda söz hakkına sahip olabilecek. $SAUBER Fan Token sahipleri ayrıca mühendislerle, ekip üyeleriyle tanışabilecek.

ICRYPEX Kripto Para Borsası, daha önce Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden biri olan 1925 yılında kurulmuş Göztepe Spor Kulübünün Fan Tokenı’nı kripto para piyasasına sürmüştü. Ardından Alfa Romeo Racing ORLEN ($SAUBER) Fan Token’ı listeleyerek kullanıcılarının portföyüne sunuyor.

$SAUBER Fan Token Almak İçin Ne Yapmalısınız?

$SAUBER Fan Token satın almak için ICRYPEX Kripto Para Borsasına üyeliğiniz bulunması gerekmektedir.

ICRYPEX Kripto Para Borsasından $SAUBER Fan Token satın alımını gerçekleştirmek için site üzerindeki “Yeni Üyelik” butonunu kullanmanız gerekiyor. “Yeni Üyelik” formunu doldurarak ICRYPEX Kripto Para Borsası hesabınızı oluşturun.

ICRYPEX Kripto Para Borsası hesabınızı oluşturduktan sonra hesabınıza TL yüklemesi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Üyelik işlemlerinin ardından, ICRYPEX kullanıcı panelinde yer alan “Yatırma” bölümüne tıklayın, banka hesabınızı seçin. Hesabınıza, EFT/HAVALE ve FAST seçenekleri ile TL yüklemesini gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz, “Varlıklarım” bölümünden de hesabınıza kripto para yükleyerek işlemlerinize başlayabilirsiniz.

Dilerseniz, “Kolay Al-Sat” bölümünü kullanarak $SAUBER Fan Token paritesini seçerek $SAUBER Fan Token işlemlerinize hızla ve güvenle başlayabilirsiniz. ICRYPEX Pro Ekran görünümünü kullanarak $SAUBER Fan Token işlemlerinize gelişmiş şekilde devam edebilirsiniz.

$SAUBER Fan Token Fiyatı Nasıl Belirlenir?

$SAUBER Fan Token ICRYPEX Kripto Para Borsası ve Chiliz/Socios.com ortaklığı ile gerçekleştirilen ERC20 tabanlı bir utility token projesidir. SAUBER Fan Token  fiyatı ICRYPEX kripto para borsasına üye olan kullanıcıların alım satım işlem sonucunda belirleniyor. 

Bir kullanıcı ICRYPEX’te sahip olduğu, ön satıştan avantajlı fiyatlar ile satın aldığı SAUBER Fan Token’nını diğer bir kullanıcıya satmak istediğinde bu işlemler  fiyat borsadaki SAUBER Fan Token’nının son fiyatı olur. 

Alfa Romeo Racing Orlen (SAUBER) Fan Token Dünyaca ünlü otomobil ve yarış markası Alfa Romeo’nun rallilerde aldığı başarılarla birlikte  gerçekleştirilen token yakımlarıyla SAUBER Fan token’nın fiyatıda paralel olarak yükselir. Alfa Romeo Racing Orlen (SAUBER) Fan Token’da söz sahibi olmak istiyorsan yeni nesil taraf olarak ICRYPEX kripto para borsasında Sauber fan token alabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version