Nasdaq'ta Yer Alan Powerbridge, 5.600 BTC ve ETH Madencilik Cihazı Aldı

Nasdaq'ta Yer Alan Powerbridge Technologies, 5.600 BTC ve ETH Madencilik Cihazı Aldı
Powerbridge Technologies Co., Ltd. (NASDAQ: PBTS), Cryptodigital Holdings Ltd ile bir kripto para madenciliği makinesi satın alma anlaşması gerçekleştirdi.

Şirket, anlaşma şartlarına göre 5.600 Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) madencilik ekipmanı satın alacak ve teslimatın Ekim 2021'de başlaması bekleniyor.

Yukarıda belirtilen 5.600 madencilik ekipmanı arasında 2.000'i BTC ve 3.600'ü ETH cihazından oluşuyor. 2.000 Bitcoin madencilik cihazının 200 PH/s hash oranına sahip olacağı, 3.600 Ethereum madencilik cihazının ise ise 1.700 GH/s hash gücüne sahip olacağı tahmin ediliyor.

Powerbridge Technologies Başkanı ve Finans Direktörü Stewart Lor şunları söyledi:

"Bu madencilik cihazları çalıştırıldıktan sonra, Bitcoin ve Ethereum üretim kapasitemizde keskin bir artış görmeye başlayacağız. BTC ve ETH için genel bilgi işlem gücümüzü artırmak için kripto para madenciliği makinelerine yatırım yapmaya ve satın almaya devam etmeyi umuyoruz."

Powerbridge'in kripto piyasasına olumlu bakışı

Dahası, şirketin başkanı 
Stewart Lor, kripto para birimi endüstrisi hakkında dünya çapındaki coşkuyu paylaştıklarını belirtti; daha geniş blok zinciri stratejisinin bir parçası olarak kripto para madenciliğini arttırmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Lor, kripto para madenciliği operasyonlarının bir sonucu olarak, firmanın büyümesini hızlandırmaya yardımcı olacak kripto para birimlerini üretmesi bekleniyor.

Powerbridge, sürekli olarak dünya çapında enerji açısından verimli bir BTC ve ETH madencilik ağı geliştirmek için çabalıyor; sonuç olarak kripto para madenciliği stratejisi üzerinde çalışmak için özel bir ekip oluşturdu.

Nasdaq'ta işlem gören Powerbridge, SaaS çözümleri (Powerbridge SaaS) ve Blockchain uygulamaları (Powerbridge Blockchain) sunmaktadır.

Ayrıca, Çin'deki son kripto para madenciliği kısıtlamasının bir sonucu olarak 
Powerbridge, önemli miktarda madencilik kapasitesini kaybetmiş bir ağa ek hash gücü sunacak. 

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version