Kripto Sözlük (Eren Caner) ICRYPEX Kripto Fest 2021 Etkinliğinde Sunucu Olacak!

icrypex kripto fest 2021
Kripto Sözlük, ICRYPEX'in 7-8 Ağustos'ta düzenlediği Avrupa'nın en büyük kripto para konferansı olarak anılan ICRYPEX Kripto Fest 2021 etkinliğinde sunucu olacak! Buradan ücretsiz katılım sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz katılın:

7-8 Ağustos tarihinde Ülker Sport ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek olan ICRYPEX Kripto Fest 2021'de Kripto Sözlük (Eren Caner) sunucu olacak ve etkinlik boyunca Türk bilim insanı Emin Gün Sirer liderliğindeki Ava Labs tarafından geliştirilen ve hizmetler için güvenli, pratik bir yapı sunmayı amaçlayan AVAX için etkinlikte özel bir bölüm bulunacak.

Etkinlikte ayrıca ICRYPEX Kripto Para Borsası, profesyonel trade ekranı ICRYPEX ONE’ı katılımcılarına tanıtacak. 8 Ağustos gecesi Edis Görgülü’nün sahne almasıyla sona erecek. ICRYPEX Kripto Fest 2021 etkinliği hakkında daha fazla detayı buradan okuyabilirsiniz.

Kripto Sözlük (Eren Caner)'ün de katılacağı etkinliği kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version