ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan: "Bitcoin 50.000 Dolar! Peki Devamı?" BTC Dahil 13 Kripto Para Analizi!

icrypex

Kripto para borsası ICRYPEX'in Hazine Uzmanı Gökçe Çalışan, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak genel piyasayı analiz ederken Bitcoin ve altcoin'ler hakkında temel ve teknik analizlerde bulundu.

Bitcoin 50.000 Dolardan Nereye Gidebilir?

Gökçe Çalışan, Bitcoin fiyatı 50.000 doların üzerinde seyrederken piyasanın genelinde %3'lük bir artış olduğunu, videonun çekildiği anda kripto para piyasasının 2.22 trilyon dolara ulaştığını ifade etti.

ICRYPEX'ten Çalışan, Bitcoin'in 50.000'den nereye gidebileceğini değerlendirirken zincir analizinde haftalık bazda borsalara BTC girişi olduğunu, ancak Ethereum'da ise keskin bir şekilde çıkış olduğunu aktardı. Bitcoin'deki çıkışın kötü değerlendirilebileceğini ancak yine de nispeten düşük olduğunu söyledi. PlanB'nin analizini yorumlayan Çalışan, PlanB'nin Stock-to-Flow analizine göre, yıl sonu beklentisinin 220 - 280 bin dolar seviyesinde olacağını aktardı. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Önemli Kripto Para Haberleri

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, SEC'den Bitcoin ve kripto paralara karşı şüpheci isimlerden biri olan Jay Clayton'un bir kripto para firmasında çalışmaya başladığını ve son dönemlerde SEC'den ayrılan isimlerin kripto para firmalarına danışman olarak işe başladıklarını aktardı.

Gökçe Çalışan, PayPal'ın İngiltere için kripto para uygulamasına başladığını, öncesinde sadece ABD'de bu hizmeti verdiğini, ancak PayPal'ın şimdi İngiltere'deki müşterilerine kripto para hizmeti vereceğini, şu an Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Bitcoin Cash olduğunu aktardı. 

Forbes Bitcoin Fiyat Tahmini

Çalışan, Forbes'in Bitcoin fiyat tahminine göre, ETH, Cardano, BNB, XRP ve DOGE'daki artışla beraber piyasa büyüklüğünün 2 trilyon dolara ulaşması Bitcoin için 100.000 dolar fiyat seviyelerini getirebileceğini aktardı.

Kripto paralara dair önemli haberlerin devamını buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Gökçe ÇalışanBitcoin, Ethereum, LTC, LINK, HOT, AAVE, XLM, BAT, AVAX, DOT, FTM, ALGO, ve XRP analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Gökçe Çalışan'nın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:



YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version