Grayscale 10 Milyar Dolarlık Ethereum'a Sahip Olduğunu Açıkladı!

grayscale eth
En büyük dijital varlık yöneticilerinden biri olan Grayscale, şu anda yönetimi altında 10 milyar dolar değerinde Ethereum olduğunu açıkladı.

En büyük dijital varlık yöneticilerinden biri olan Grayscale, kısa süre önce şirketin yönetim altındaki kripto para varlıklarının (AUM) toplam değeriyle ilgili bir güncelleme yayınladı. New York merkezli kripto varlık yönetimi firmasının şu anda toplam değeri 10 milyar doların üzerinde olan 3 milyondan fazla Ethereum'u var.  Grayscale tarafından yayınlanan en son verilere göre , kripto para birimi AUM'un toplam değeri 13 Ağustos 2021'de 41,4 milyar dolara ulaştı.

Grayscale artık geçen aya göre %25 daha fazla kripto paraya varlığına sahip

Grayscale, bu yıla yönetim altındaki yaklaşık 20 milyar dolarlık dijital varlıkla başladı ve şu anda 41,4 milyar dolara sahip. New York merkezli firma şu anda toplam değeri 10 milyar doların üzerinde olan 3 milyondan fazla Ethereum'a sahip. 2021'in başından bu yana Grayscale, Ethereum birikimini önemli ölçüde hızlandırdı. Mart ayının ilk haftasında ABD firması Ethereum varlıklarına yaklaşık 20.000 ETH ekledi. Grayscale, ETH'nin en büyük kurumsal sahiplerinden biridir.

Grayscale'in şu anda toplam değeri yaklaşık 30 milyar dolar olan 640.000'den fazla BTC'si var. Bitcoin ve Ethereum dışında, varlık yönetimi firması ayrıca 700 milyon dolardan fazla Ethereum Classic (ETC) ve yaklaşık 300 milyon dolar değerinde Litecoin (LTC) sahibidir. Ethereum'un genel ağ etkinliği, bu yılın Ağustos ayının başından bu yana hızla arttı. Kripto analitik platformu Glassnode tarafından yayınlanan en son verilere göre, önde gelen kripto para borsalarındaki ETH dengesi iki yılın en düşük seviyesine ulaştı. Kripto para birimleri bu yıl çok fazla popülerleşti. Dünyanın dört bir yanından birçok büyük firma, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yaptı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version