ICRYPEX'te Listelenen Göztepe Fan Token Nedir? GOZ Token Nasıl Alınır?

goz fan token icrypexGöztepe Fan Token Nedir? (GOZ Fan Token) - GOZ Fan Token Nasıl Alınır?

İzmir'in büyük spor kulüplerinden biri olan Göztepe'nin token'ı olan GOZ Fan Token, diğer Fan Token'lar gibi kullanıcıların Socios.com üzerinden kulüp kararlarında söz sahibi olmasını ve bu sayede taraftarlara kulüplerine daha yakın olma imkanı sağlar. Göztepe Fan Token ve diğer Fan Token'lar spor kulüplerinin en değerli dijital varlıkları olarak görülmektedir.

27 Nisan 2021'de Fan Token Arzı gerçekleştirilmiş olan GOZ Token’ın ilk etapta 400.000 GOZ, toplamda da 7.000.000 arzı bulunmakta. ICRYPEX’te listelenen ilk proje olmasıyla da dikkat çeken Göztepe Fan Token, Chiliz ve Socios’un ardından ICRYPEX’te listelendi.

GOZ Fan Token Nasıl Alınır?

Türkiye’de ilk kez kripto para borsası ICRYPEX üzerinde listelenen GOZ Token'ı kendi araştırmalarınız sonucu ICRYPEX'ten GOZ/USD ya da GOZ/TRY cinsinden alabilirsiniz.

GOZ Fan Token'ı satın almak için, ICRYPEX üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. ICRYPEX'e buradan üye olabilirsiniz: https://bitly.com/IcrypexBilgiLinki

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version