Ethereum 13. Günlük Yeşil Mum Kapanışını Hedeflerken Düşüş Tehlikesi Olabilir mi?

eth analizi

Lider altcoin olan Ethereum, son 12 gündür arka arkaya 12. yeşil günlük mumunu elde etti. ETH fiyatı ise yazının yazıldığı sırada 2.580 dolar civarında hareket ediyor.

Son günlerde kripto para piyasada yaşanan agresif düşüşlerden sonra yavaş yavaş tersine dönmesiyle birlikte, Ethereum yükseliş yolculuğuna yeniden başladı.

21 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar ETH her günü daha yüksek bir fiyattan kapanış yaşayarak toplamda 12 gün boyunca yeşil mumla kapanışa tanıklık etti, grafiklerde 13. gün de yeşil mum görülmekte ve Ethereum 13. günü de yeşil bitirmeyi hedefliyor olabilir.

Bir önceki en uzun yeşil mum serisi, 9 günle 25 Nisan 2021 ile 3 Mayıs 2021'e kadar süren ve ETH'nin 3.560 dolara yükseldiği süreç olmuştu.
eth analiziKripto paralar geçen hafta toparlanma belirtileri gösterirken Ethereum şimdiye kadar 21 Temmuz'dan bu yana %33.3'lük bir artış gören Bitcoin'i geride bırakmayı başardı.

Ethereum'da Düzeltme İhtimali Olabilir!

Yukarıdaki 1 günlük grafiğe baktığımızda Ethereum'da Death Cross ihtimali olmasından kaynaklı kesin olmamakla birlikte düşüş yönlü bir hareketin olması beklenebilir. Ethereum için olası destek bölgeleri: 2.513, 2.355 ve 2.227 dolar. Elbette burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version