Bu 20 Kripto Para ATH Seviyesini Resmen Yıllar Önce Görmüş!


Kriptosozluktv.com - Bitcoin fiyatı 20 Temmuz 2021'de 30.000 doların altına düştükten sonra yeniden yükseliş dönemine geçti. BTC fiyatı anlık olarak 46.000 dolar civarında hareket ediyor.

Yazının yazıldığı sırada ATH seviyesine yıllardır ulaşamamış 20 kripto para birimini Kripto Sözlük olarak sizler için sıraladık. Listemizdeki 20 kripto paraların ATH yani tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğü zaman aralığı 8-4 yıl civarı kadar eski.

Kripto Sözlük takipçileri için Messari verilerine göre, tüm zamanların en yüksek fiyatları (ATH)'na yıllardır ulaşamayan yirmi beş kripto para birimi aşağıdaki gibi:

Birinci sırada en son 8 yıl önce ATH seviyesine ulaşmış kripto para birimi 10.77 dolar ile Vertcoin VTC geliyor. 2. sırada ise 5 yıl önce ATH seviyesine ulaşmış 8.975 dolar ile ZCash geliyor. Listemizin 3. sırasında 4 yıl ile 3 dolardan STOX, 4. sırada 4 yıl ile 14.57 dolardan MTL ve 5. sırada 480.44 dolardan 4 yıl ile Bitcoin Gold geliyor.

ATH seviyesini yıllar önce görenler listesinde 6. sıradaki kripto para birimi ise 4 yıl ile 20 dolardan Monacoin (MONA), sonra yine 4 yıl ile 15.45 dolardan Steem Dollars (SBD) gelirken listenin sekizinci sırasında ise popüler kripto para birimi IOTA 4 yıl önceki ATH seviyesiyle 5.61 dolar. 

Listemizin onuncu sırasında kripto para birimi Bytom (BTM) 4 yıl ile 3.20 dolar, yine 4 yıl ile 1.539.90 dolardan DASH geliyor.

Messari tarafından alınan detaylı listenin devamına aşağıdaki görselden görebilirsiniz ve ayrıca Messari tarafından alınan detaylı listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version