Bitcoin Cash Analizi: 20 Ağustos

bch analizi
Bitcoin ve Ethereum'un artışlarını takiben, altcoin'ler benzer fiyat hareketlerini yansıttı. BCH, 621 dolarlık destek hattından yükselerek ve 666 dolar direncine dokunmayı başardı. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin Cash fiyatı 662 dolar civarında hareket ediyor.

Bitcoin Cash Analizi
bch analizi

Bitcoin Cash, son 24 saat içinde %4.4'lük bir yükseliş yaşadı. Popüler altcoin BCH, 621 dolar desteğinden yükselerek sonra 666 dolar direncine iğne attı. Kesin olmamakla birlikte indikatörler ise, BCH için yükseliş fiyatı sinyali veriyor olabilir. Piyasadan genel bir para çıkışı olmadıkça ya da oldukça negatif bir haber gelmedikçe pozitif fiyat hareketi ile 666 dolar direnç seviyesini yeniden test edebilir ve bu ay ikinci kez 703 dolar fiyatını test etmeyi deneyebilir. Ancak kripto paralarda asla kesinlik yoktur. Burada yazılanlar bilgi vermek amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Müthiş Osilatör (MO) kesin olmamakla birlikte yükseliş sinyali ihtimalini veren yeşil çubuklarını yaktı. MACD yükseliş sonrası yeşil histogramlarıyla yükseliş ihtimalini canlandırdı.

Ancak tersine, Chaikin Para Akışı (CMF), para girişlerindeki artışa rağmen düşüş bölgesinde yani sıfır seviyesinin altında kalmaya devam etti.

Bitcoin Cash için olası direnç bölgeleri; 666.42, 687.69 ve 703,77 dolar.

Bitcoin Cash için olası destek bölgeleri; 652.42, 637.38 ve 621.82 dolar.

Burada yazılanlar tamamen bilgi vermek amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version