ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan: "Bitcoin'de Düşüşe Rağmen 200MA'a Dikkat!" Toplamda 11 Altcoin Analizi!

gökçe çalışan

Kripto para borsası ICRYPEX'in Hazine Uzmanı Gökçe Çalışan, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak genel piyasayı analiz ederken Bitcoin ve altcoin'ler hakkında temel ve teknik analizlerde bulundu.

Önemli Kripto Para Haberleri

Gökçe Çalışan, TikTok'un Audios ile birlikte kripto para işine girdiğini, bu noktada yeni şarkıların kütüphaneleştirilmesi için Audios'u kullanacağını, bu noktada artık büyük şirketlerin yavaş yavaş kripto para alanına kaymaya başladığını ifade etti.

En büyük NFT satış platformu olan OpenSea'nin hacminin Etsy'yi aşarak 1 milyar dolara ulaşmış olduğunu ve genel olarak NFT piyasasının ise eBay'i yakaladığını aktardı. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Ethereum Adres Sayıları Artıyor!

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Ethereum'da adres sayılarında inanılmaz bir artış olduğunu ve rekor seviyelere ulaştığını, durumun şu an biraz daha adil bir dağılım gerçekleştirdiğini ifade etti. Çalışan, ETH Londra Güncellemesinde videonun çekildiği anlarda 185 milyon dolarlık ETH'nin yakıldığını, ek olarak ETH 2.0'da artık 21 milyar dolarlık bir staking miktarı olduğunu ve bu iki durumun da oldukça pozitif olduğunu söyledi.

Forbes Bitcoin Fiyat Tahmini

Çalışan, Forbes'in Bitcoin fiyat tahminine göre, ETH, Cardano, BNB, XRP ve DOGE'daki artışla beraber piyasa büyüklüğünün 2 trilyon dolara ulaşması Bitcoin için 100.000 dolar fiyat seviyelerini getirebileceğini aktardı.

Kripto paralara dair önemli haberlerin devamını buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Gökçe ÇalışanBitcoin, Ethereum, XRP, LTC, LINK, BAT, AVAX, AAVE, ALGO, XLM, HOT, SHIB analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Gökçe Çalışan'nın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version