17 Ağustos Ethereum Analizi: ETH Yatırımcıları Tetikte mi Olmalı?

ethereum analiziAğustos ayına parlak bir başlangıçtan sonra, Ethereum grafiklere yerleşmiş gibi görünüyordu. Alıcılar yavaş yavaş piyasadan uzaklaştıkça haftalık kazancı %1'lik bir düşüş gösterdi. Yazının yazıldığı sırada, ETH fiyatı 3.238 dolar civarında hareket ediyor.

Ethereum Analizi

Ethereum boğaları 3.000 doların üzerindeki fiyatları korumak için iyi bir performans sergilediler. 7 Ağustos'tan sonra, 3.200, 3.270 ve 3.330'da daha yüksek zirveler gözlemlenirken bunu 2.890, 2.980 ve 3.000'da daha düşük zirveler izledi. Bu noktalar boyunca çizilen trend çizgileri, yükselen kama formasyonunu oluşturdu. Yukarıdaki 4 saatlik grafik, yükselen kama formasyonunu işaret ettiği için yeni bir düşüş beklentisi oluşturuyor. Ancak kripto paralarda asla kesinlik yoktur. Burada yazılanlar bilgi vermek amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Böyle bir sonucun dönüm noktası, EMA Ribbons'un son bandına da yakın olan 3.100 dolar seviyesi civarında olabilir. Ethereum'da 3.100 doların altı bir kapanış, 2.890 dolara doğru %7'lik bir düşüşü tetikleyebilir. Olası bir düşüşün reddedilmesi için ETH'nin 3.280 doların üzerinde bir kapanış gerçekleştirmesi gerekir.

ETH indikatörlerinde kesin olmamakla birlikte birden fazla düşüş eğilimi görülüyor. Örneğin, RSI aşağı bir kanal içerisinde hareket ediyor ve ETH boğalarının oluşturduğu son zirvelerle aynı fikirde gibi değil. 40'ın altında bir hareket, düşüş eğiliminin onaylanmasını sağlayacaktır.

Burada yazılanlar tamamen bilgi vermek amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version