Solana, 80 bin Doların Üzerinde Ödülle Hackathon'u Duyurdu

solana hackathon

Solana, kripto para alanına katılmak isteyen Hintli öğrenciler, geliştiriciler ve girişimciler için 80.000 doların üzerinde ödül içeren özel bir hackathon düzenliyor.

Hindistan blok zinciri geliştirme ekosistemini desteklemek için, yüksek performanslı bir blok zinciri ağı olan Solana, yalnızca Hintli geliştiriciler ve girişimciler için yeni bir hackathon yayınlayacağını açıkladı.

Solana, 80 bin Doların Üzerinde Ödülle Hackathon'u Duyurdu

Solana tarafından bugün atılan bir tweet'te, "Building Out Loud" olarak adlandırılan hackathon'un 3 hafta süreceğini ve kayıtların öğrencilere, Web2 ve Web 3 geliştiricilerine, mühendislere ve kripto para alanına girmek isteyen herkese açık olduğunu kaydetti.

Hackathon, dünya çapında binlerce hackathon'a ev sahipliği yapan iki teknoloji firması Superpumped ve Devfolio ile işbirliği içinde düzenlenecek.

Katılımcılar, 80.000 doların üzerinde bir havuzdan ödül kazanma, hackathon'un ilk gününden itibaren küresel bir ürün lansmanı yapma ve önde gelen yatırımcılar listesinden sermaye toplama fırsatına sahip olacaklar.

Ayrıca Solana Vakfı, Lightspeed Ventures, Balaji Srinivasan, CRED, Kunal Kapoor, Superpumped, Serum ve daha birçok kuruluştan özel ödüller de var.

Solana yaptığı açıklamada, “Building Out Loud” etkinliğini Hindistan'ın şimdiye kadar yaşadığı en büyük sosyal hackathonlardan biri haline getirmeyi hedeflediğini açıkladı.

Proje, hackathon'ları büyüme için bir araç olarak kullanarak ekosistemini büyütmeye devam etmeyi ve kripto para endüstrisini daha fazla ana akım kullanıcıya getirmeyi amaçlıyor.

"
Building Out Loud" hackathon'u, küresel bir ürünü piyasaya sürmek ve önde gelen küresel yatırımcılardan sermaye toplamak için yeni fırsatlar arayan genç nesil girişimciler için sosyal bir hareket olmayı amaçlıyor.

Hackathon'un en iyi üç kazananı, diğer özel teşviklerin yanı sıra sırasıyla 10.000 ABD Doları, 7.000 ABD Doları ve 5.000 ABD Doları tutarında nakit ödül alacak. Hackathon için kayıtlar şu anda devam ediyor ve 12 Ağustos 2021'e kadar sürmesi bekleniyor.

Solana için ilk değil

Daha geçen ay Solana, Solana blok zincirindeki yeni projeleri desteklemek için kurulan 1 milyon dolarlık bir girişim olan Solana Season Hackathon yarışmasının kazananlarını açıkladı.

13.000 katılımcı arasından 39 kazananı ve dünyanın dört bir yanından yarışmada aldığı 350'den fazla projeyi seçti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version