ABD Pensilvanya'dan Önemli Kripto Para Yasa Tasarısı

btc haber
Önerilen kripto para görev gücü, Pensilvanya genelinde kripto para ve dijital para birimlerinin etkisini inceleyecek.

Eyaletin Genel Kurulu'nda 
Pensilvanya'da bir kripto görev gücü kurmak için bir yasa tasarısı sunuldu. LegiScan tarafından yayınlanan HB1724'ün ayrıntılarına göre, önerilen kripto para görev gücü, eyalette yaygın kripto para ve dijital para biriminin benimsenmesinin potansiyel etkisini incelemekle görevlendirilecek.

Genel Kurul'un sekiz Demokrat ve iki Cumhuriyetçi üyesi tarafından sunulan bir yasa tasarısı, önerilen yasanın geçmesi halinde “Dijital Para Birimi Görev Gücü Yasası” olarak bilinecek.

Önerilen görev gücünün görevlerini ana hatlarıyla belirten tasarı, ajansın eyalette işlem gören kripto para birimlerinin sayısını ve 
Pensilvanya'da faaliyet gösteren borsa platformlarını belirleyeceğini belirtti.

Görev gücü ayrıca, kripto para ve dijital para birimlerine geniş ilgi gösteren yatırım kuruluşlarını ve kripto para birimlerinin Eyalet ve yerel vergiler üzerindeki potansiyel vergi etkilerini de inceleyecek.

Pensilvanya
'nın kripto para görev gücü tasarısı, özellikle fiyat manipülasyonu ve diğer yasa dışı faaliyetlerde kripto para pazarının şeffaflığını değerlendirmeyi amaçlıyor. Görev gücü, çeşitli ulusal ve uluslararası düzenleyici kurumların kripto para regülasyonlarını inceleyecek.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version