Michael Saylor: "Bitcoin Dijital Paradan Çok Dijital Bir Mülk!"

Michael Saylor BTC
MicroStrategy CEO'su Michael Saylor, dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in dijital para biriminden çok dijital mülk gibi olduğunu düşünüyor.

Natalie Brunell ile “Coin Stories” podcast'ine katılan MicroStrategy CEO'su Michael Saylor o Bitcoin fazla dijital para birimi dışında dijital mülkiyet olduğunu söyledi. MicroStrategy, 1989'da kurulmuş bir iş zekası şirketidir. Firma, bu yıl dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC)'e yaptığı büyük yatırımla kripto para topluluğunda dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin Treasuries verilerine göre, MicroStrategy şirketinin elinde şu an 105.085 Bitcoin bulunuyor..

ABD, Bitcoin tarafından tehdit altında değil

Michael Saylor, Bitcoin'in ABD doları için bir tehdit olup olmadığı sorulduğunda, "Ben buna dijital bir mülk derim, mülk için bir tehdittir, özellikle diğer mülk biçimleri için bir tehdittir: altın mülktür, gerçektir. Mülk mülktür. Birleşik Devletler hükümetinin gayrimenkul, binalar, şirketler veya altın tarafından tehdit edildiğini düşünmüyorum.” MicroStrategy CEO'su Scott Melker'in Wolf of All Streets podcast'inde bu hafta başlarında konuşurken “Bitcoin'in ABD'de bir para birimi olacağını gerçekten düşünmüyorum. Olmaması gerektiğini de düşünmüyorum.” ifadelerinde bulundu.

MicroStrategy şu anda yaklaşık 3,3 milyar dolar değerinde 105.085 BTC'ye sahip

MicroStrategyAğustos 2020'den bu yana kademeli olarak Bitcoin biriktiriyor ve firma, bugünün fiyatlarında yaklaşık 3,3 milyar dolar değerinde 105.085 BTC'ye sahip. Saylor, Brunell'e, Bitcoin kısa vadede çökse bile MicroStrategy'nin satmaya niyeti olmadığını ve gelecekte oluşacak volatiliteye hazır olduğunu söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version