ICRYPEX’in Beklenen Mobil Uygulaması Çıktı! ICRYPEX’in Uygulaması Nasıl İndirilir? Hangi Özellikler Var?

ICRYPEX Apple Uygulaması
Kripto para borsası ICRYPEX'in beklenen uygulaması iPhone ve iPAD (IOS) kullanıcıları için çıktı! ICRYPEX'ten bir yetkilinin Kripto Sözlük'e verdiği bilgilere göre ise Android kullanıcıları için uygulamanın testlerinin devam ettiğini ve eksikliklerin giderilmesi sonrasında en kısa sürede PlayStore mağazalarında yerini alacağı ifade edildi.

ICRYPEX ekibinin açıklamasına göre, uygulama kripto para piyasasında ister deneyimli ister başlangıç seviyesinde olun, ICRYPEX teknolojisi her seviyeden kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlandığı aktarılanlar arasında.

Bu yazımızda "ICRYPEX IOS uygulaması nasıl indirilir", "ICRYPEX IOS uygulaması nasıl kurulur" ve uygulama hakkında genel bir bilgi vereceğiz.

Öncelikle ICRYPEX IOS uygulamasını indirmek için AppStore mağazasına buraya tıklayarak ulaşın. Hemen ardından aşağıdaki ekran görüntüsünde göreceğiniz şekilde "İndir" butonuna basın. ICRYPEX'in IOS uygulamasını hem iPhone cihazlarınıza hem de iPAD'lerinize indirebilirsiniz. İndir butonuna bastıktan sonra şifrenizi ya da varsa FACE ID özelliğini kullanarak iPhone güvenlik aşamasını doğru şekilde geçin. Uygulamanız indirilmeye başlanacak.

icrypex IOS uygulaması indir
Hemen internet hızınıza bağlı olacak şekilde kısa bir süre içerisinde inecek. Hemen ardından iPhone/iPAD cihazınızın ana menüsünde ICRYPEX uygulamasının simgesini göreceksiniz.
icrypex IOS uygulaması
İndirme işlemi bu kadar. Şimdi ICRYPEX uygulamasına nasıl giriş yapılır ona geçelim.

ICRYPEX uygulamasının simgesine tıklayın. ICRYPEX'e üye değilseniz, öncelikle buradan üye olun. Üyeyseniz uygulama ekranında E-Posta ya da TC Kimlik Numaranızı girin ve hemen alt kutuya da ICRYPEX kripto para borsasına özel kullandığınız şifrenizi girin ve hemen alttaki mavi kutucuktaki "Giriş Yap" butonuna tıklayın. Sonrasında cep telefonunuza gelen SMS'i girin.
icrypex IOS uygulaması
Sonrasında karşınızda 4 haneli bir şifre girmenizi isteyen bir ekran gelecek. Burada 4 haneli şifrenizi 2 defa girin. Unutmayın, sonrasında FACE ID özelliğini kullanarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

ICRYPEX IOS uygulaması nereden indirilir, nasıl giriş yapılır gibi soruları yanıtladık. Şimdi uygulama hakkında genel özelliklerden bahsedelim.
icrypex IOS

ICRYPEX Kripto Para Uygulaması ile Her Yerde Özgürce İşlem Yapın!

Kripto para borsası ICRYPEX tarafından açıklanana göre, ICRYPEX Kripto Para Uygulaması ile kullanıcılar Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini almanın hızlı ve basit yolu sunduklarını, kolay arayüzü, kullanıcı dostu üstün özellikleri sayesinde zaman ve mekân fark etmeksizin her yerde kullanıcılarının işlem yapabileceği ifade ediliyor.

Yine ICRYPEX tarafından yapılan açıklamada:
ICRYPEX; Bitcoin, Ethereum, HOT, Litecoin, BAT, LINK gibi kripto para birimlerini güvenli bir şekilde satın almanızı, satmanızı ve saklamanızı sağlar. Güvenlik anlayışıyla inşa edilen ICRYPEX Kripto Para Borsası uygulamasıyla birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Piyasanın zirvesinde kalmak için fiyat uyarıları oluşturun, kripto portföyünüzü genişletin ve trade stratejilerinizi en üst seviyeye çıkarın.
ICRYPEX uygulamasını anında indirin ve kaydolun: ICRYPEX uygulamasını indirerek hızlıca kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kripto para işlemlerinize devam edebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayın.

ICRYPEX Uygulaması İle Neler Yapabilirsiniz?

ICRYPEX tarafından yapılan açıklamaya göre;

Bitcoin, Ethereum, LINK ve daha birçok kripto para birimi ile her yerden hızlıca işlemler yapabilirsiniz, Fiyat uyarıları oluşturarak kripto para piyasasındaki fiyat hareketlerine ICRYPEX mobil uygulamasıyla anında haberdar olabilirsiniz.

Uygulamada akıllı varlık kontrolü ile tüm kripto paralarınızı tek bir ekranda detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Yeni nesil kripto para uygulaması ICRYPEX ile hesabınız çok aşamalı doğrulama ve güvenlik dâhil olmak üzere çok aşamalı güvenlik standartlarına tabi olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca, ICRYPEX mobil uygulamasıyla fiyatlar sayfasından çiftleri görüntüleyebilirsiniz. Fiyat detaylarını veya grafiklerini görmek isterseniz işlem çiftine tıklamanız yeterlidir. Fiyat grafiği ölçeğini bir günden bir yıla kadar ayarlayabilir, mevcut en iyi teklif ve hacim verilerini görüntüleyebilirsiniz. Alarmlarınıza da bu ekrandan hızlıca ulaşabilir ve varlıklarım ekranında portföyünüzdeki tüm kripto paraları görüntüleyebilirsiniz.


7/24 Destek İmkanı!

Yapılan bir diğer önemli açıklama ise ICRYPEX'in 7/24 destek için kullanıcıların sorularını info@ ya da destek@ e-posta adreslerine yönlendirmediklerini, Telefonun diğer hattında, daima kullanıcılarına yardım etmeye hazır bir Kripto Para Uzmanı beklediği; İşlem ve analiz, piyasalarla ilgili hemen destek alınabileceği aktarılanlar arasında.

Icrypex web:

Icrypex Twitter:
icrypex Beşiktaş
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version