İşte Son Günlerde Türkiye ve Dünya'da En Popüler Kripto Para Birimleri!

Kripto Para


Son günlerde genel piyasa düşüşüyle birlikte hemen hemen her kripto para birimi ciddi oranlarda bir düşüş yaşarken lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı yazının yazıldığı sırada 33.600 dolar civarında işlem görürken piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum fiyatı 2.110 dolar civarında hareket ediyor.

Piyasada genel bir düşüş sonrası yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi devam ediyor. Sizler için bu yazımızda CoinGecko'dan gelen verilere göre hem Türkiye'de trend durumda olan kripto paralar hem de dünya genelinde en çok aranan kripto paraları sizler için sıralayacağız.

CoinGecko'dan gelen verilere göre, Türkiye'de 26 Haziran - 02 Temmuz 2021 arasında trend durumunda olan 30 kripto para listesi şu şekilde;

Shiba Inu, Internet Computer, Polygon, Smooth Love Potion, Binance Coin, Fantom, SafeMoon, Ethereum, FEG Token, Dogecoin, Bitcoin, Mina Protocol, PancakeSwap, Axie Infinity, Olympus, Solana, Visor, Kusama, Quickswap, Cardano, Cartesi, Polkadot, Quant, Terra, TRON, Covalent, Aave, Persistence, VeChain ve Chainlink.

Coingecko verilerine göre en çok aranan ilk 15 kripto para birimi ise Türkiye ile benzerlikler gösteriyor. İşte en çok aranan kripto para birimler:

Julswap, Shiba Inu, Waultswap, Bitcoin, Mina Protocol, CateCoin, Truefeedback Token, SafeMoon, Covalent, Moon Nation Game

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version