Son 24 Saatte Bu Kripto Paralarda Hacim Diğerlerine Göre Çok Yüksek!

CoinGecko

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı ise yazının yazıldığı sırada 31.861 dolar civarında hareket ediyor. Ethereum fiyatı ise anlık olarak 1.905 dolarda.

Piyasada durgunluk olsa da Kripto Sözlük olarak sizler için son 24 saatte en çok hacme sahip olan kripto para birimlerini listeledik.

Dünyanın en büyük kripto para listeleme platformlarından biri olan CoinGecko verilerine göre, son 24 saatte en çok alınıp satılan kripto paraların listesine baktığımızda kripto para birimi NEM (XEM) ilk sırayı alırken onu Cosmos (ATOM) takip ediyor. 3. sırada Stellar (XLM) ve 4. sırada ise MiL.k Alliance yer alıyor.

5. sırayı lider kripto para birimi Bitcoin alırken 6 sırada ZGB Token, 7 sırada stabilcoin olan Tether (USDT) ve 8. sırada Binance borsasının stabilcoin'i BUSD yer alıyor. 9. sırada Dai gelirken 10. sırayı ise yine bir stabilcoin olan USDC alıyor. USDC ise ABD'li Coinbase borsasının stabilcoin'i.

Ek olarak 11. sırada ise Ripple'ın XRP'si geliyor.

Son 24 saatte en çok hacme sahip kripto paralarda tüm listeye buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

coingecko

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version