Chainlink İle Anlaşması Olan ByteDex’in Ön Satışta Olan ByteDex Token ve ByteDex Wallet Nedir?

ByteDex

ByteDex, Avrupa Birliği ve Tüm dünyada geçerli Kripto para borsası lisansı, Kripto Cüzdan lisansı ve Dijital Para Cüzdan lisansları ile birlikte toplam 3 Adet lisansa sahip olduğu ifade edilen merkezi Estonya'da olan bir kripto platformudur. Ekibin Türk Mühendislerden oluştuğu ve uluslararası ortaklıkları bulunduğu da aktarılanlar arasında.

ByteDex Token Nedir?

ByteDex'in web sitesinde yazan bilgilere göre; Tron Network işbirliği ile sadece Presale & ICO aşaması için TRC-10 formatında toplam 1 milyar adet üretilmiştir. Ancak TRC-10 ByteDex Token'ları, TRC-20, ERC-20 ve Bep-20 BytexDex Token'ları ile değiştirilecek.

Ekibin açıklamasına göre;

ByteDex sahipleri, token'ları stake ederek ByteDex gelirlerine ortak olabilir ya da işlem komisyon ücretlerinde büyük indirimlerden faydalanabilirler. ByteDex diğer kripto varlıklar yada para birimleri karşılığı alınıp satılabilir.

ByteDex'in web sitesinde yer alan bilgiiye göre, Token'ın ICO süreci bytedex.io adresinde devam ediyor. ICO katılımı için son tarih 30 Temmuz tarihi, ICO satış fiyatı 1 ByteDex Token, 0.03 Dolar olarak satın alınabiliyor ve minumum alım miktarı 1000 ByteDex Token. Elbette burada anlatılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Ayrıca ek olarak ICO'ya katılanlar için referans olduğunuz kişi kendi araştırmaları sonucu alım yaparsa %10 referans kazancı elde edildiği, alım yapan ICO katılımcısı yaptığı alım miktarına bağlı %3 ila %10 arasında katılım bonusu aldığı söyleniyor.

USD, EUR,TL gibi fiat paralar ya da TRX, BTC, ETH, LTC, BCH, XRP ve BNB ICO’dan tokan alımı gerçekleştirilebiliyor.

ByteDex ICO'da şuanda 200.000.000 (200 milyon adet) borsa halka arz etmiş durumda olduğu ve yaklaşık 73 milyon civarında satılmış durumda olduğu aktarılanlar arasında.

1 milyar arz ile üretilen ByteDex Token Private Presale, Presale dönemlerinde satılmayan yaklaşık 245 milyon token yakılmış ve arzı düşürüldüğü ve ICO sürecinde de satılmayan miktarların yakılacağı ve ayrıca ByteDex Kendi Blockchain ağı çalışmalarına başlamış ve geliştirme süreçlerini 2022 şubat ayında yayınlamayı planladıkları, ByteDex platformunun Mainnet'i ByteChain olacağı ifade ediliyor.

ByteDex Nedir?

Ekibin açıklamasına göre;

ByteDex, bir ekosistemin ürünüdür. Dual-Chain Blockchain üzerinde işlem yapan Merkeziyetsiz Hibrid bir kripto platformudur.

ByteDex'te tüm bilgiler ve kripto varlıklar, akıllı sözleşmeler aracılığıyla Blockchain'de kilitlenir ve ByteDex'te ağ boyunca dağıtılır.  Bu nedenle hesap sahibinden başka hiç kimse bu bilgilere ve kripto varlıklara erişemez, işlemler engellenemez, Kripto varlıklar çalınamaz veya hacklenemez. https://bit.ly/ByteDexToken ekibi dahil hiç kimse blokchain'de  yapılan işlemlere müdahale edemez, işlemleri durduramaz veya sınırlandıramaz.

Ayrıca, ByteDex kullanıcıları bütün varlıklarını kendilerine ait kripto para cüzdanlarında tuttukları, ticaret anında ByteDex ile bağlantı sağlayarak ticaretlerini gerçekleştirebildikleri ve sonrasında ise sistemden ayrılabilecekleri aktarılanlar arasında.

ByteDex ekibinin açıklamasında göre; ByteDex, temelinde C-DEX denilen (CEX + DEX) yapısından oluştuğu, merkeziyetli borsalarının kaliteli grafik ekranlarını işlem takiplerini, fiat paralar ile yatırım yapıp kripto varlık alımlarını, satımlarını ve para çekme işlemlerini ayrıca da müşteri hizmetleri ile teknik destek sağlama özelliklerini kullanıcılarına sağladığı ifadede ediliyor.

ByteDex Wallet Nedir? BYTE-W (BYTE WALLET)

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin üç ayrı Blockchain ağında aynı anda işlem yapabilen ilk merkeziyetsiz kripto para cüzdanı ByteW'nin ilk sürümü çıktı.

ByteDex Ekosisteminin en önemli dinamiklerinden birisi olan non-custodial ByteW kripto para cüzdanın ilk versiyonu ByteDex tarafından APK olarak kullanıcılarına sunulduğu, aynı zamanda Google Play ve APP Store (IOS) marketlerine de başvurusu yapılan ByteW Türkiye'nin ilk kişiye özel Kripto para cüzdanı olarak aynı anda farklı Blockchain ağlarında işlem yapabilme özelliği sunduğu söyleniyor. ByteDex'in Türkçe Telegram grubuna buradan katılabilirsiniz.

ByteDex'ten gelen açıklamaya göre;

ByteW kullanıcılara hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de SmartChain, Ethereum ve Tron ağlarında işlem yapabilme imkanı sunuyor.

Özellikle son dönemlerde hem merkezi kripto para borsalarının hack'lenmeleri hem de Africrypt gibi merkezi borsaların sahipleri tarafından içinin boşaltılması, merkeziyetsiz, non-custodial cüzdanları yeniden gündeme getirdi.

Merkeziyetsiz kripto para cüzdanları ile kullanıcılar "MNEMONICS" adı verilen kendilerine özel 12 kelimelik şifreyi saklayarak her türlü siber saldırıdan ve kötü niyetli merkezi borsa sahiplerinin müdahalelerine karşı güvenliğini arttırıyor.

Aslında kullanıcılar ByteW gibi kripto para cüzdanlarını kullanarak kendi varlıklarının anahtarlarını kendi ellerinde bulundurmuş oluyorlar.

ByteW kullanımı kolay, import özellikli ve 3 ayrı Blockchain ağında işlem yapmaya olanak tanıyan özel bir cüzdan.

ByteW uygulaması önümüzdeki günlerde Android ve IOS marketlerde yerini alacağı, ancak kullanıcıların ByteDex resmi sosyal mecralarında uygulamanın APK sürümünü deneyimleme şansına sahip olduğu aktarılıyor.

Ek olarak ByteW uygulaması ayrıca kripto Cüzdan kategorisinde üç Blockchain ağına aynı anda hizmet veren ve kapsamlı Wallet sistemi ByteW ile Swap borsalarına bağlantı yapılabildiği ifade ediliyor.

ByteW Cüzdanını Diğer Cüzdanlardan Ayıran Özellikler

ByteDex ekibinden gelen açıklamada ByteW cüzdanını diğer cüzdanlardan ayıran özellikler şu şekilde:

Tek bir Cüzdan ile BSC ETH ve TRON blockchain ağları üzerinde çalışan diğer swap borsalarına bağlanabiliyor olması sürekli geliştirmeler ile birçok ek özellik stake vb özellik cüzdan üzerinde eklenecek. Diğer bir kolaylık ise ByteDex üzerinde ki ticaretlere doğrudan bağlantıların sağlanabilecek olması, ByteDex üzerinde OTC platformu olacak bu platforma istedikleri Token'ı 0 slippage ödeyerek satışa sunabilecekler. ByteW birçok yeniliği sunacak

ByteDex'te Gelişmeler

ByteDex ekibinin yaptığı açıklamaya göre gerçekleşen gelişmeler şu şekilde;

1- Chainlink ile işbirliği anlaşması yapıldı, ByteDex ile birlikte servis sağlayacakları ifade ediliyor.

2- Blokfill ve Binance ile süresiz ve kesintisiz likidite anlaşması yapıldığı da aktarılanlar arasında.

IEO PROGRAMI

1- ByteDex Token, P2PB2B iş birliği ile P2PB2B borsasında IEO anlık olarak devam ediyor.

IEO bitiş tarihi 31 Temmuz 2021. Bu tarihten sonra listelenmenin gerçekleşeceği ifade ediliyor.

2- Coinsbit ile de ByteDEX token listelenmesi anlaşması gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre,15 Ağustos'tan itibaren ByteDex Token P2PB2B, Coinsbit alım ve satımına başlanacak.

Burada anlatılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Daha fazla bilgi için ByteDex'in Türkçe Telegram grubuna buradan katılabilirsiniz.

ByteDex Web:
https://bytedex.io/

ByteDex Twitter:
https://twitter.com/ByteExchange

ByteDex Türkçe Telegram:
https://t.me/BytedexTurkey

ByteDex Telegram:
https://t.me/ByteDexGlobal

ByteDex Token:
https://token.bytedex.io

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version