Dikkat Edilmesi Gereken 15 Kripto Para! Listede DOGE, SHIB, ETH ve Daha Fazlası Var

coingecko

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı yazının yazıldığı sırada 33.500 dolar civarında hareket ediyor. Ethereum fiyatı ise anlık olarak 2.100 doların biraz üzerinde.

BTC fiyatı 36.600 dolarlara  yükselişinden sonra piyasada yeniden biraz geri çekilme olsa da Kripto Sözlük olarak sizler için son 24 saatte en çok hacme sahip olan 15 kripto para birimlerini listeledik.

Dünyanın en büyük kripto para listeleme platformlarından biri olan CoinGecko verilerine göre, son 24 saatte en çok alınıp satılan kripto paraların listesine baktığımızda kripto para birimi %92.4'lük yükselişiyle ABC Chain ilk sırayı alırken onu Ethereum Classic yani kısa adıyla ETC takip ediyor. 3. sırada Internet Computer (ICP) gelirken 4. sırada ise son günlerin popüler kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) geliyor.

5. sırada Justin Sun'ın kripto para birimi Tron (TRX), 6'da VeChain (VET), 7. sırada Bitcoin SV (BSV), 8. sırada ise Zcash (ZEC) ve 9. sırada Solana (SOL) geliyor.

Son 24 saatte en çok hacme sahip kripto paralarda 10. sırada lider Altcoin Ethereum (ETH) gelirken 11. sırada EOS ve 12. sırada Elon Musk'ın oldukça popüler hale getirdiği Dogecoin (DOGE) geliyor. 13. sırada Dash, 14, Cardano (ADA) ve listemizin son sırasında ise popüler altcoin Litecoin (LTC) geliyor. Tüm listeye buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

coingecko


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version