Bank of America, Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Araştırma Ekibi Kuruyor

Bank of America Kripto Para Araştırma Ekibi
Bank of America Corp., kripto para birimlerini araştırmaya yönelik yeni bir ekip oluşturacak.

Alkesh Shah, kripto para birimlerine bağlı teknolojileri de kapsayacak olan çabaya öncülük edecek ve sabit gelirli, para birimleri ve emtia araştırmalarını küresel olarak yöneten Michael Maras'a rapor verecek. Bank of America'nın bir sözcüsü, notun içeriğini doğruladı ve daha fazla yorum yapmayı reddetti.

Bank of America küresel araştırma başkanı Candace Browning, “Kripto para birimleri ve dijital varlıklar, en hızlı büyüyen teknoloji ekosistemlerinden birini oluşturuyor” ifadelerinde bulundu. “Güçlü endüstri araştırma analizimiz, pazar lideri küresel ödeme platformumuz ve Blockchain uzmanlığımız sayesinde düşünce liderliği sağlamak için benzersiz bir konumdayız.” diye sözlerine ekledi.

Bankalar giderek artan bir şekilde kripto para birimlerinin dünyasında genişlemeye çalışıyorlar ve birçoğu varlık sınıfı için varlık yönetimi ürünleri veya saklama hizmetleri sunmaya başladı. JPMorgan Chase & Co. ve Goldman Sachs Group Inc. dahil olmak üzere bazı bankalar kripto para vadeli işlem ticareti sunmaya başladı.

Alkesh Shah, Morgan Stanley ve Lehman Brothers Holdings Inc.'de çalıştıktan sonra 2013 yılında Bank of America'ya katıldı ve daha önce Bank of America'nın küresel teknoloji uzmanı ekibine liderlik etti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version