Büyük İddia! Amazon Bitcoin ve Altcoin'leri Kabul Edebilir ve Amazon Kendi Kripto Parasını Çıkarabilir!

amazon bitcoin
Amazon'un Bitcoin ve diğer kripto paraları kabul edeceğine dair söylentiler güçleniyor. E-ticaret devi, web sitelerinde yayınlanan bir işe göre Dijital Para Birimi ve Blockchain Ürün Lideri arıyor.

Amazon "ödemeler ve finansal sistemde yenilik yapma" kapasitesine sahip birini istiyor ve Ödeme Kabul ve Deneyim Ekibinin bir parçası olacak.

Diğer departmanlarla işbirliği içinde, strateji ve vizyon oluşturmak için Bitcoin, Blockchain ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC'ler) ile ilgili deneyimlerini arttırmayı hedefliyor.

İngiliz gazetesi City A.M.'in haberine göre, bir "içeriden" birisi, Amazon'un bu yılın sonuna kadar Bitcoin ve diğer kripto paraların ödemelerini kabul edeceğini istediğini doğruladı. Buna ek olarak, e-ticaret devi Amazon'un 2022 için kendi token'ını yaratmak istediğini iddia etti

City A.M.'in kaynağına göre, Amazon'un Dijital Para Birimi ve Blockchain Ürün Liderliği işinin ötesine geçen bir planı olduğunu ifade etti.

Haber kaynağı şu ifadelerde bulundu:

Bu sadece gelecekte bir noktada kripto para birimi ödeme çözümleri kurma amacını işaret etmiyor. Bu, Amazon'un gelecekte nasıl çalışacağına dair bize bilgi veriyor.
Amazon'da Kripto Ödemeleri İçin Bitcoin, ADA ve Ethereum'u Entegre Edecekler mi?

Haber kaynağına göre, Amazon başlangıçta Bitcoin (BTC)'i kabul edecek. Bu kripto para projesinin en önemli ilk aşaması ve direktif en tepeden geliyor…

Proje "hemen hemen başlamaya hazır" ve Bitcoin ile başlayacak ancak ona özel olmayacak. Amazon yöneticileri, görünüşe göre, piyasa değerine göre ilk 10'daki diğer kripto para birimleriyle yapılan ödemeleri kabul etmeye "hevesli". İkinci aşama, kripto para ödemeleri için “hızlı ve güvenli bir yöntem” oluşturduktan sonra başlatılacak.

Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash, en popüler sekiz kripto para birimini çevrim içi hale getirmeyi hedefliyorlar. Uzun sürmeyecek çünkü planlar zaten orada ve 2019'dan beri üzerinde çalışıyorlar.

Ayrıca E-ticaret devi Amazon, kendi kripto para birimini yani token'ını oluşturacağı ve bunu piyasaya süreceği iddia ediliyor. 

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version