ICRYPEX'ten Tuğba Özay: "Bitcoin ve Kripto Paralar Pozitif Durumda" BTC, ETH, XRP, ve Altcoin Analizleri!

icrypex Tuğba Özay
ICRYPEX Kripto Para Borsası Strateji Geliştirme Müdürü Tuğba Özay, Youtube kanalında Bitcoin (BTC)'de 28 bin dolar sonrası tepki gelirken önemli haberli paylaşlatı.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Kripto Paralarda Önemli Haberler!

ICRYPEX'ten Tuğba Özay, Hindistan tarafında kripto para borsaları için vergi çalışmaları başladığını, Economic Times raporuna göre Hindistan'da e-ticaret şirketleri tarafından sağlanan hizmetlere uygulanan %2 oranındaki verginin kripto para borsalarında da geçerli olup olmayacağını konusunda çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Tuğba Özay, ayrıca Çin merkezli madencilik firması BIT Mining madencilik makinelerinin Kazakistan'a taşımaya başladığını ve süreçte ilk kısmı tamamladığını ifade etti. Taşınan ilk kısım madencilik makinelerinin ise 27 Haziran'da işlemlere başlayacağını ifade etti. Kripto paralar hakkında önemli haberlerin aktarıldığı kısmı buradan izleyebilirsiniz.

PayPal ve VISA'dan Blockchain Capital'e Yatırım!

ICRYPEX'ten Tuğba Özay, kripto para birimleriyle ilgili özellikle büyük şirket ve fonların Blockchain teknolojisine yatırım yapması, diğer şirketleri de teşvik edebileceğini ve bu durumun oldukça pozitif karşılanabileceğini ifade etti. Bundan sonraki süreçte daha büyük şirketlerin piyasaya dahil olmasının hem daha sağlıklı fiyat hareketlerini hem de daha yüksek fiyatları getirebileceğini aktardı.

Kripto Paralarda Pozitif Hava Devam Ediyor mu?

Kripto para borsası ICRYPEX'ten Tuğba Özay, boğa ya da ayı piyasasında olup olmadığımızı anlayabilmek için son zamanlardaki satışlardan ziyade trendin başladığı zamandan bu zamana kadar baz almak önemlidir dedi. Özay, Bitcoin'e baktığımızda yılbaşından bu yana getirisinin %17.5 olduğunu, Ethereum'da ise %171'lik bir getiri olduğunu, ciddi kar realizasyonları olsa da popüler birçok kripto para birimlerinin hala pozitif durumda olduğunu ifade etti. ICRYPEX Kripto Para Borsası Strateji Geliştirme Müdürü Tuğba Özay'ın Bitcoin ve kripto paralar hakkında önemli yorumlarının bulunduğu kısmı buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Tuğba Özay; Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, BAT, AVAX, analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Tuğba Özay, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Tuğba Özay'ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version