ICRYPEX'ten Şimal Sarısözen'in Bitcoin ve Altcoin Analizleri

ICRYPEX
ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Uzmanı Şimal Sarısözen, Youtube kanalında aylık kapanışla birlikte kripto para piyasalarında yaşanan son hareketleri değerlendirdi.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Şimal Sarısözen, ICRYPEX Youtube Dünkü yükseliş sonrası bugün yaşanan hafif geri çekilmeyle birlikte ayın son gününde kripto para piyasasını değerlendirdi. 

Genel Piyasalar Ne Durumda?

ICRYPEX'ten Şimal Sarısözen, genel olarak bugün piyasalara baktığımızda pozitif yatay ilerlediğini, S&P ve Nasdaq'ın da yatay ve pozitif olduğunu aktardı. Emtialarda ise Altın'ın videonun çekildiği anda 1.759 dolara kadar gerilediğini, Brent petrolün ise  74.30 dolar seviyelerinde hareket ettiğini ifade etti. Ekonomik takvimde ise bugün Avrupa merkez bankasından gelecek olan enflasyon verisini de takip edeceklerini söyledi.

Kripto Para Piyasası Ne Durumda?

Şimal Sarısözen, kripto para piyasasında düne kıyasla piyasanın biraz daha yatay olduğunu ve videonun çekildiği anda 1.43 trilyon dolarlık bir piyasanın olduğunu aktardı. Glassnode verilerinde ise Bitcoin'de yeni adres sayılarında %6'lık, aktif adres sayılarında ise %7'lik bir düşüş olduğunu aktardı. Sarısözen, Ethereum'da ise son 24 saat içinde yeni adres sayılarında %26, aktif adres sayılarında %17'lik bir azalış olduğunu söyledi.

Önemli kripto para haberlerini aktaran Sarısözen, geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankete 500'den fazla finansal danışmanın katıldığını, anket sonucuna göre ise finansal danışmanların %14'ü Bitcoin ve kripto paraları ya kullanıyor ya da kullanılmasını tavsiye ediyor. Geçen sene aynı ankette ise bu veri %1'in altında olduğunu, yani günümüzde kripto para birimlerinin daha fazla kabul edildiğini ifade etti.

Piyasalar ve kripto paralar hakkında önemli açıklamaların bulunduğu bölümü buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Şimal Sarısözen; Bitcoin, Ethereum, LINK, Litecoin, AVAX, BAT, XRP, XLM, ALGO, AAVE, DOT, MKR, HOT ve Fantom analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Şimal Sarısözen, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Şimal Sarısözen'in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version