ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü: "Ayıda mıyız, Alımda mıyız? "Bitcoin'de Önemli Seviyeler! ETH, XRP, AVAX ve Birçok Altcoin Analizi!

icrypex
ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında finansal piyasalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube piyasada Bitcoin dün 30.000 dolarlara kadar gerilerken şu anda 28.000 doları destekleyen sayısal bir metriğin olmadığını, insanlarda ters fomo yani dışarıda kalma korkusu olduğunu aktardı. Ayrıca, Yellen'ın faiz arttırıp bir yandan parasal gevşemeye devam edeceğim demesi ve kripto paralara yönelik sert ve katı biçimde regülasyonların oluşacağının düşünülmesinin etkilerinin olduğunu ifade etti.

Genel Piyasalar Ne Durumda?

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, genel olarak bugün piyasalara baktığımızda sabah saatlerinde Asya'daki olumsuz görüntünün pozitife dönmeye başladığını, ancak piyasaların bir ileri bir geri olduğunu aktardı. Ayrıca sadece kripto paralara para giriş çıkışından ziyade paraların ne FX'e, ne endekslere, ne emtiyalara ne de kripto paralara gittiğini, paranın olduğu yerde durduğunu söyledi.

Amerika'da Karışık Sinyaller!

Beste Naz Süllü, Dünya'nın şu an bir geçiş aşamasında olduğunu, insanların aklındaki soruların ise yüklü bir enflasyon gelecek düşük bir faiz mi gelecek yoksa yüksek faizle birlikte enflasyonla birlikte giden genişleyici mali politikalarıyla mı devam edileceği yönünde. Piyasalar ve kripto paralar hakkında önemli açıklamaların bulunduğu bölümü buradan izleyebilirsiniz.

Kripto Paralarda Neler Oluyor?

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, bugün Bitcoin'in 34.150 ile başladığını, BTC'nin %2'den döndüğünü ve 2. defadır 30.000'lere yakın test edildiğini, hemen hemen hepsinde 4'er saatlikte pozitif uyuşmazlığın olduğunu ve bunların iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Ethereum'da Önemli Gelişme

Beste Naz Süllü,bugğnkü ekonomik takvimde Ethereum'un Londra hard-fork'u için gerekli olan aşamalarından ilki Ropsten'in bugün testnet'ini sağlayacağını ve proof-of-work mekanizması içerisinde bir düzeltme gerçekleşecek ve aşamalar tamamlanınca Londra hard-fork'unun Temmuz ayında tamamlanacağını söyledi. Daha detaylı bilgi için videonun ilgili kısmına buradan ulaşabilirsiniz.

Piyasalarda Önemli Haberler!

Kripto para borsası ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, Deutsche Bank'ın ABD'deki enflasyonun stagflasyona dönme ihtimali olabileceğini ifade etti. Stagflasyon durgunluk ve fiyatlarda genel düzeyde artış, normalde Amerika'da faizler düşük tutulsun, düşük tutulan faizler krediye dönüştürülsün ve harcamalar yapılsın şeklindeydi, stagflasyonda ise böyle olmadığını, hem enflasyon hem de durgunlukla birlikte ekonomik problemlerin çözümlerinde en zorlu olan kısımları olduğunu ifade etti. Piyasalar ve Bitcoin hakkındaki önemli haberlerin olduğu kısmı buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü; Bitcoin, Ethereum, XRP, XLM, LINK, AVAX, HOT, MAKER, AAVE, LTC ve DOT analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version