ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü: "Bitcoin'de Yasaklar Kalkıyor mu? Boğa Sinyalleri Başladı mı?"

icrypex bitcoin btc
ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında Bitcoin (BTC)'de artık dönüm noktasına gelmiş olabileceğimizi ifade ederken genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube piyasada Bitcoin ve kripto para birimleri için önemli ve güzel haberlerin artık önümüze gelmeye başladığını, daha öncesinde Hindistan, ABD ve Çin engellemeleri varken şimdi ise pozitif haberlerin gelmeye başladığını aktardı.

Kripto Paralarda Önemli Haberler!

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, 2018'de Google kripto kelimesine yasaklama getirmişti, kripto ile ilgili herhangi bir reklam verilemiyordu. Ancak 3 Ağustos tarihinden bu yasağın kaldırılacağını bildirdi. Yasaklamanın kalkmasıyla birlikte birçok kişinin artık çok daha fazla karşısına kripto para reklamlarının çıkacağını ifade etti.

Beste Naz Süllü, ayrıca İngiltere'de kripto para birimlerine karşı kısıtlamaların yakın zamanda kalkacağını ve ayrıca Philips, Banksy müzayedesinde Bitcoin ve Ethereum kabul edileceğini de aktardı. Kripto paralar hakkında önemli haberlerin aktarıldığı kısmı buradan izleyebilirsiniz.

Grayscale'de Neler Oluyor?

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, Grayscale'de satışların gelmediğini, tam tersi Ethereum premium'larının artıya geçtiğini ifade etti. Ayrıca Bitcoin premium fonunun performansının %-21'lerde %-11'lere kadar yükseldiğini ve Ethereum'da ise %-4 olan primlerinin artıya geçtiğini söyledi. 

SEC, Elon Musk'ı Uyardı!

Beste Naz Süllü,Elon Musk'ın Tweet'leri kural ihlali gerekçesiyle SEC tarafından tekrardan uyarıldığını,  ayrıca yarın birgün SEC'inin kripto paraların pazar olduğunu, Musk'a piyasayı manipüle ettiğini ifade ederek Elon Musk'ı susturabileceğini aktardı.

Bitcoin Zincir Analizinde Önemli Gelişmeler!

Kripto para borsası ICRYPEX'ten Beste Naz SüllüBitcoin'de son 24 saatte aktif adreslerin %12, yeni adreslerin ise %9 oranında arttığını ifade ederken bir süredir hacimsizlik sebebiyle BTC'deki madenci ücretlerinin düşük olduğunu, ancak yavaş yavaş piyasanın bu tarafa kaydığını ve Bitcoin'in borsalardan yavaş yavaş çekilmeye başladığını, BTC fiyatı açısından bu sonuçların pozitif olabileceğini aktardı. Bitcoin zincir analiziyle ilgili tüm önemli gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü; Bitcoin, Ethereum, Litecoin, HOT, ALGO, XRP, BAT, DOT, AVAX, LINK, AAVE, Fantom, MKR analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version