EOS Fiyat Analizi: 21 Haziran

EOS analizi
Kripto piyasası için zor bir hafta sonu oldu; genel kripto piyasa değeri 1.42 Trilyon dolardı ve son gün içinde %7,9 düşüş yaşandı. Yazının yazıldığı sırada ise 1.3 Trilyon dolar. Lider kripto para birimi Bitcoin anlık olarak 32.200 dolar civarında hareket ederken Ethereum fiyatı ise 1.930 dolar civarında. EOS ise 4 dolarlık destek seviyesinin altına düştü.

EOS Analizi

EOS son 48 saat içinde sırasıyla 4.55 dolar ve 3.77 dolar direnç ve destek seviyeleri arasında konsolide olduğu görüldü; ancak, yazının yazıldığı sırada popüler altcoin, 3,7833 dolar destek seviyesinde.

Parabolik SAR, mumların üzerinde noktalı çizgi görüldüğü için düşüş trendinin devam edeceğini işaret ediyor.

Bollinger Bantları paralel kaldı, bu da altcoin için oynaklığın azaldığı anlamına geldiği düşünülebilir. 16 Haziran'da düşüş eğilimi yaşandı ve o zamandan beri kripto para, MACD histogramlarında gösterildiği gibi düşüş momentumunda hareket etmeye devam etti. Burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır.

EOS için kritik destek bölgesi ise 3.5786 dolar civarı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version