"Bitcoin Altının Yerini Almaya Hazır"

Bitcoin Anthony Scaramucci

SkyBridge Capital'den Anthony Scaramucci CNBC ile yaptığı röportajda, kripto para birimleri küresel olarak daha yaygın bir şekilde benimsendikçe yatırımcıların Bitcoin'deki yörünge ve oynaklık seviyesini kabul etmeleri gerekecek. 14 Nisan 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 64.865 dolara çıktıktan sonra, Bitcoin birkaç hafta içinde hızlı bir şekilde düştü - bir noktada en yüksek seviyesinden yarıya indi. Yine de, önde gelen kripto para birimi 2021'in başlangıcından bu yana %10'dan fazla değer kazandı.

Skybridge Capital'in Bitcoin'de yaklaşık 500 milyon doları var

Yazı yazının yazıldığı sırada Bitcoin son 24 saatte %4.82 artışla 35.000 dolar civarında işlem görüyor. Scaramucci ise CNBC'e verdiği röportajda “Bitcoin'in yıl içinde hala yükselişte olduğuna dikkat çekeceğim, bu yüzden aslında bu yıl çok iyi bir performans sergiledi.” ifadelerinde bulundu. Firmanın kurucusu ve ortak yönetici ortağı Scaramucci'ye göre Skybridge Capital'in Bitcoin'de "yaklaşık 500 milyon dolar" yatırımı var. Anthony, Bitcoin'in henüz erken benimsenme aşamasında olduğunu ve altının "yerini" almaya hazır olduğunu belirterek "Aslında yukarı yönlü özellikleri seviyoruz ve Bitcoin'deki oynaklığı kabul etmeye hazırız" dedi.

Bitcoin'in benimsenmesi gelecekte büyük ölçüde artacaktır

SkyBridge Capital'den Anthony Scaramucci sözlerine şu şekilde devam etti: “Amazon'un 1997'deki halka arzına geri dönersek, o hisseyi elinde tuttuysanız, halka arzındaki 10.000 dolarlık hissenin değeri şimdi 24 milyon dolar. Ancak, Metcalfe yasası uyarınca, hisse senedinin ölçeklenirken en az %50 düştüğü sekiz zaman dilimine maruz kalırdınız," Ayrıca Scaramucci, “Bir veya iki yıl sonra burada oturup bu oynaklık hakkında konuşacağımızdan çok eminim, ancak aynı zamanda önümüzdeki 24 ay boyunca Bitcoin'in yukarı yönlü gidişatına da hayran kalacağız” dedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version