ABD'li Senatör Bitcoin'i Desteklediğini ve BTC Sahibi Olduğunu Söyledi!

ABD Cynthia Lummis Bitcoin Desteği
Senatör Cynthia Lummis, kripto para birimlerinin ABD vatandaşlarının emeklilik planlarındaki çeşitlendirilmiş varlık tahsislerinin normal bir parçası haline geldiğini görmek istediğini söyledi.

29 Haziran'da CNBC Mali Müşavir Zirvesi'nde konuşan ABD Senatör Cynthia Lummis, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin emeklilik fonları için kullanılan çeşitlendirilmiş varlık tahsislerinin normal bir parçası haline geldiğini görmek istediğini söylediEnflasyondan korunmalarına yardımcı olacağını da sözlerine ekleyen ABD Senatörü, “Ayrıca bireylerin, güvenli olan, kara para aklama ve Banka Gizliliği Yasası engellerini karşılayan Bitcoin ve tercih ettikleri kripto para birimlerini kullanabildiğini görmek isterim” dedi.

Cynthia Lummis, hükümet harcamaları ve para basmanın neden olduğu enflasyon riskleri konusunda uyarıyor

Cynthia Lummis ayrıca "çeşitli bir varlık dağılımını" sürdürmenin önemini vurguladı ve hükümet harcamaları ve para basımının neden olduğu enflasyon riskleri konusunda uyardı. “Kongre trilyonlarca dolar harcıyor ve ekonomimizi ve dünya ekonomisini ABD doları ile dolduruyor, ABD dolarının değerini düşürmememiz mümkün değil” dedi. Bitcoin, son birkaç yılda oldukça popülerleşti oldu, ancak önde gelen kripto para biriminin değişken doğası, eleştirmenler arasında hala büyük bir endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

Lummis, şu anda toplamda 5 BTC'ye sahip olduğunu açıkladı.

Röportaj sırasında, senatör Lummis, 2013 yılında yaklaşık 330 dolar karşılığında ilk Bitcoin'ini satın alarak şu anda toplam 5 BTC'ye sahip olduğunu açıkladı. Bitcoin yükselişine rağmen, çeşitlendirmenin anahtar olduğunu ve tamamen BTC satın almanın yanlış olduğunu vurguladı. Kripto yanlısı ABD senatörü, “Herkesin parasını dolar olarak koyup bir yatağın altına koymasını istemediğim gibi, herkesin tüm parasını Bitcoin’e koymasını istemiyorum” ifadelerine yer verdiVarlığın yüksek oynaklığı ve regülasyon kaygıları göz önüne alındığında, birçok kişi senatörün fikrine şüpheyle bakıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version