Bitcoin Cash Analizi: 4 Haziran

BCH analiziBitcoin Cash, büyük çaplı bir piyasa düzeltmesinin ardından son 24 saat içinde %6 oranında düşmesine rağmen, kripto para birimi kanalını 620 dolar ile 720 dolar arasında korumayı başardı. BCH'nin 4 saatlik grafiğine bakıldığında geçen hafta volatilite eksikliği görüldü ve aynı şey Bollinger Bantlarının daralmasıyla da altı çizildi. Volatilitedeki bir artış, BCH'nin 460 dolar ile 556 dolar arasındaki destek bölgesine geri dönmesine neden olabilir ve bu da büyük çaplı bir satışla karşı karşıya kalacağı anlamına gelebilir. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin Cash fiyatı 650 dolar civarında hareket ediyor.

Yükseliş sonucu, BCH'nin önce 50-MA'ının (yeşil) üzerine çıkmasını gerektirecektir. Böyle bir gelişme, 900 dolara doğru bir yükselişe götürebilir.

ADX, 10'dan geri dönerek 15.6'ya kadar yükseldi ve güçlü bir eğilimin olduğunu ihtimalinin altını çiziyor. 25'in üzerindeki bir artış, volatilitenin Bitcoin Cash piyasasına geri dönmesine neden olabilir. Burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır.
Bitcoin Cash analizi
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version