PayPal'dan Önemli Kripto Para Kararı!

PayPal'ın Blockchain ve kripto para birimlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı, platformun yakında kullanıcıların platformdan harici cüzdanlara kripto para çekmesine izin vereceğini söyledi.

Reuters raporuna göre  PayPal, kullanıcıların kripto para birimlerini platformlarından üçüncü taraf cüzdanlarına çekmelerine izin vermeye başlayacağını duyurdu. Önceden, kullanıcılar platformda yalnızca kripto para satın alıp satabiliyordu, bu da bazı kullanıcılar için büyük bir sorun teşkil ediyordu. PayPal'da blockchain ve kripto para birimlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, bir kripto para konferansında tüm süreci açık hale getirmenin çok önemli olduğunu söyledi.

"Kullanıcılarımıza bir seçenek sunmak istiyoruz."

“Mümkün olduğu kadar açık hale getirmek istiyoruz ve kullanıcılarımıza, istedikleri şekilde ödeme yapmalarına izin verecek bir seçenek sunmak istiyoruz. Jose Fernandez da Ponte, insanlar kripto para birimlerini sistemimize göndermek istiyorlar, böylece ticarette kullanabilirler ve biz de kullanıcıların satın aldıkları kripto paraları harici cüzdanlarına çekebilmelerini istiyoruz” dedi. Ancak Ponte, özelliğin ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih vermedi.

PayPal'ın kararının kripto para üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. 

PayPal'daki Blockchain ve kripto para birimlerinin Başkan Yardımcısı, PayPal'ın potansiyel bir stabilcoin lansmanı hakkındaki soruları da ele almak için henüz çok erken olduğunu söyledi. Bununla birlikte, stabilcoin ve CBDC'lerin bir arada var olacağından bahsetti. Kullanıcıların artık kripto para birimlerini platformun dışına taşıyabilmeleri, başka bir satın alma dalgasını tetikleyebilir. Elbette, kullanıcılar kriptoparalarını daha güvenli bir depolama çözümünde tutmaktan mutlu olacaklar. Daha önce PayPal'ın yan kuruluşu Venmo da kripto para pazarına gireceğini duyurmuştu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version