Bitcoin ve DOGE'dan Sonra: Rapçi Meek Mill, Shiba (SHIB) Satın Almayı Planlıyor!

Meek MillRapçi Meek Mill, BTC ve DOGE'yi satın aldıktan sonra, Dogecoin katili adı verilen Shiba satın almayı planlıyor.

Ünlü rapçi Meek Mill, portföyünü Shiba ile genişletmeyi planlarken kripto para birimleri ve hip hop endüstrisi iç içe geçmeye devam ediyor. Bitcoin ve Dogecoin'i satın aldıktan kısa bir süre sonra ünlü rapçi Shiba satın alabilir.

Meek Mill, Shiba Satın Almayı Planlıyor

Dogecoin liderliğindeki meme paralarının hızla yükselen popülaritesi, birçok ünlünün dikkatini çekti. Belki Tesla'nın CEO'su Elon Musk tarafından başlatılan trend, kartopu etkisi yapmaya devam etti ve şimdi ABD hip hop sahnesinden ilgiler artmaya başladı.

Sahne adı Meek Mill ile daha çok tanınan Robert Rihmeek Williams, bu yıl Ocak ayında ilk kripto alımını duyurdu. Bitcoin aldığını duyurduktan sonra Mill, Mayıs ayında meme para çılgınlığına katıldı DOGE aldığını açıkladı.

Dogecoin'in rakibi ya da bazılarına göre yavru DOGE olarak görülen Shiba konusunda biraz satın almayı düşündüğünü açıkladı.
Shiba fiyatı, mayıs ayının başlarında, meme kripto paralarındaki trend yükselişiyle birlikte yükseldi. Binance'de listelendikten sonra 0.000038 dolara kadar yükseldi ve piyasa değeri onu bu metriğe göre ilk 20 kripto para birimi arasına yerleştirdi.

Rapçiler ve Kripto

Meek Mill'in yanı sıra, diğer ünlü rapçiler de kripto para endüstrisine ilgi gösterdi. Soulja Boy, Ocak ayında birkaç farklı kripto para birimi satın aldığını açıklamıştı.

Efsanevi West Coast sanatçısı Snoop Dogg, DOGE çılgınlığına tweet atarak katıldı. Son olarak, rapçi 20 Nisan'ı mizahi galaktik temalı bir videoyla kutladı.

Ayrıca Real Slim Shady (Eminem) de kripto para birimine yatırım yapan efsanevi rapçilerden bir tanesi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version