Holo (HOT), ICRYPEX Kripto Para Borsası Üzerinde Listelenmeye Başladı!

Holo (HOT), ICRYPEX'te listelenmeye başladı! ICRYPEX Kripto Para Borsası ürünler listesine bir yenisini daha ekledi! Başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Ripple, Litecoin ve Chainlink gibi birçok önemli altcoin’i de bünyesinde barındıran ICRYPEX; yatırımcılarını bu kez son dönemde oldukça popüler bir token olan (Holo) HOT ile buluşturuyor.
icrypex
Türk kripto para yatırımcıları tarafından da oldukça ilgi gören HOT, blok zinciri teknolojisinden farklı olarak “Holochain” adı verilen dağınık bir ağ sistemini kullanmaktadır. Holochain; blok zinciri teknolojisinden daha güvenilir, verimli ve hızlı performans göstermesi yönleri ile öne çıkmakta. Ayrıca Holochain’de madenciliğin olmaması nedeniyle işlem ücretleri yok denecek kadar azdır. HOT ise Holochain ağının yerel kripto para birimi olarak bilinmektedir.

Geçtiğimiz aylarda Polkadot’u listeleyen ICRYPEX, kripto para çeşitliliğini artırmaya devam ederek yatırımcılarına daha geniş bir portföy sunmayı amaçlıyor.

HOT hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

ICRYPEX Kripto Para Borsası Hakkında

Türkiye’nin en bilindik kripto para borsalarından biri olan ICRYPEX, yatırımcılarına sunduğu 7/24 Müşteri Destek hizmetiyle diğer kripto para borsalarından ayrılarak öne çıkmaktadır. Yüksek müşteri memnuniyetine oldukça önem veren ICRYPEX, kuruluşundan bu yana güvenilirlik, şeffaflık ve hızlı olma prensiplerini benimseyerek hatasız bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

ICRYPEX Kripto Para Borsası; başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Ripple, Litecoin, LINK ve Polkadot gibi teknolojik altyapısı sağlam birçok kripto para birimini bünyesinde barındırmakta. Yakın zamanda birçok yeni kripto para birimini de ürünler listesine ekleyecek olan ICRYPEX, kripto para yatırımcılarına geniş yatırım seçeneğini sunmaktadır. Bununla birlikte günlük yayımladığı analiz ve bültenlerle de müşterilerini kripto para piyasası hakkında bilgilendirmektedir. Sosyal medyada da oldukça aktif olan ICRYPEX, sahip olduğu 131 bin takipçi ile Türkiye’de en yüksek YouTube abone sayısına ulaşan kripto para borsası konumunda. Aynı zamanda Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’nın da isim sponsoru olan ICRYPEX Kripto Para Borsası, Türk sporuna da destek oluyor!

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version