Ethereum Killer'ları ETH Yükselişini Etkileyebilir mi?

ETH

Kripto para topluluğundaki çoğu kişi ETH rallisini tahmin edemedi. Bazıları Ethereum'un hareketini en büyük rakibi Bitcoin ile karşılaştırarak sorguladı. Görünüşe göre ETH ve BTC arasındaki tartışmalar yeniden su yüzüne çıkacak.

Dünyanın en büyük altcoin'i olan ETH, bu yıla harika bir başlangıç ​​yaptı. 4.650 dolara kadar ciddi bir yükseliş yapan ETH, yazının yazıldığı sırada 3.500 dolar civarında hareket ediyor. Ethereum'un piyasa değeri artık Bitcoin'in yarısı kadar.

Arca baş yatırım sorumlusu Jeff Dorman'ın yaptığı son röportajda tartışılan konu Ethereum. Dorman şu ifadelerde bulundu:
ETH 4 bin dolar seviyesine ulaşmışken, diğer 'Ethereum killer'lar' (katilleri) Ethereum'un tahtını alamazlar.
4 bin dolar işaretinin, bir zamanlar sadece Bitcoin'e adanmış olan farklı firmaların artan kurumsal ilgisine doğrudan işaret ettiğini yineledi ve sözlerine şunları ekledi:
Ethereum ile Bitcoin'in ötesinde kurumsal benimsemenin erken dönemlerine tanık oluyoruz.
21Shares'te kıdemli bir araştırma görevlisi olan Eliézer Ndinga, " Ethereum'un Kurumsal Kabulünün Yükselişi "başlıklı bir yazısında, Ethereum pazarındaki yükselişe yönelik iyimserliğini dile getirdi. Dahası, Su Zhu ve Hasu'nun CryptoCobain ile yaptığı yakın tarihli bir diyalogda, Ethereum için boğa durumunun her zamankinden daha güçlü olduğunu gösteren yaygın bir yükseliş beklentisi olduğu sonucuna varıldı.

Yaklaşan Ethereum gelişmeleriyle ilgili olarak, CIO bazıları için eleştirel olmaya devam etti. Ona göre ETH hala 'olay ve katalizörle çalışan' aşamasındaydı. EIP-1559 teklifinden bahsederken şunları söyledi:

“… .. geçiş hakkında konuşurken, aslında henüz gerçekleşmedi. İşler ters gidebilir, dinlenebilir. Etkileri hakkında yorum yapmak için henüz çok erken, ancak bu geçişle ilgili sorunlar olsa bile ETH yükselmeye devam edecektir."

Ancak Dorman şunları da belirtti:

"ETH üzerine inşa edilen birçok uygulama, geleneksel yatırımcılar tarafından paralarını Ethereum'un kendisinden daha iyi koyabilecek yerler olarak görülüyor."
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version