Ünlü CEO'dan Bitcoin Yorumu: "1 Milyon Dolara Yükselecek"

BTC

Blockchain teknolojisi gün geçtikçe gelişirken tüm kripto paralar ve token'lar bu rekabetçi ortamda kendilerini geliştirip sürdüremeyecek. Sadece bazıları dirençli olabilir ve kendilerini koruyabilirken geri kalanı nihayetinde yok olacaktır.

CNN'in Insider CEO'su 
Henry Blodget'in Squawk Box'ta yakın zamandaki ifadeleri, Blockchain teknolojisinin geleceğine ilişkin bakış açısını ortaya koyuyor.
Gelecekte kripto para birimine ve Blockchain'e sahip olabilmemiz için önemli sebepler var... Ancak bu düzinelerce kripto para biriminin sonsuza kadar iyi olacağı anlamına gelmiyor.
Blodget ayrıca, çok büyük olmayan kriptoların fiyatının sonsuza kadar yükselmeyeceğini belirtti. Aynı zamanda amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin hakkında endişelerine de yer verdi ve şunları söyledi:
Bence Bitcoin ile ilgili büyük sorun, herkesin aslında bir işlem para birimi olarak tasarlanmadığını anlamasıdır. Ağ çok yoğun.
Ancak sektörden aksine ifadeler de geldi. Twitter Kurucu Jack Dorsey geçenlerde şu ifadelerde bulundu:
Bitcoin her şeyi daha iyi hale getirir ve Bitcoin'i daha iyi hale getirmek için sonsuza kadar çalışacağız.
Anthony Pompliano, geçtiğimiz gün zincirde 18 milyar dolardan fazla Bitcoin işlem hacminin gerçekleştirildiğini vurguladı,
Bitcoin kaçınılmazdır.
MicroStrategy CEO'su Michael Saylor da geçtiğimiz günlerde Bitcoin'in karşılaştığı kısa vadeli aksaklıklara rağmen sonunda bir milyon dolara yükseleceğini iddia etti. Ayrıca şu ifadelerde bulundu:
Bitcoin, ortalama oy yıl boyunca elinizde tutmanız gereken bir para birimidir... Bitcoin satın alırsanız, bir, iki veya üç yıl içinde para kaybedebilirsiniz, ancak geçmişe bakacak olursak dört yıl boyunca saklayanlar arasında kimse Bitcoin'de para kaybetmedi.
BTC glassnode
Ancak, Bitcoin'in dominansı yani piyasa hakimiyetinin Mart ayından bu yana düştüğü unutulmamalıdır. Ek olarak, birden fazla Bitcoin tutan adreslerin sayısı 7 ayın en düşük seviyesi olan 812.286'ya ulaştı. Dahası, Bitcoin'in işlem hacmi de geçtiğimiz ay boyunca epey dalgalıydı.

Bununla birlikte, CoinCorner CEO'su Danny Scott, 'Bir sonraki Bitcoin' konusun son noktayı koydu.
Bir sonraki Bitcoin Bitcoin'dir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version