Barry Silbert'ten Önemli DOGE Açıklaması: DOGE Balon ve Çökecek!

Doge coin
Dogecoin çılgınlığını “kumar ticareti” olarak adlandırdıktan sonra Barry Silbert, DOGE piyasa değerinin 1 milyar doların altına düşeceğini iddia etti.

Digital Currency Group'un Kurucusu ve CEO'su Barry Silbert, Dogecoin'in 37 milyar dolar değerinde olmadığına inanıyor ve değerinde yaşanacak önemli bir düşüşün ardnından DOGE piyasa değerinin 1 milyar doların altına düşeceğini ifade ediyor. Yine de eski Grayscale CEO'su, DOGE'un tutkulu topluluğu nedeniyle “kesinlikle” ortadan kalkmayacağını da sözlerine ekledi.

DOGE 37 Milyar Dolar Değerinde Değil

2013'ün sonlarında çıkmasına rağmen, sekiz yıl sonra Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın ve birçok başka ünlü tarafından sürekli sosyal madyadan reklamı yapılarak gerçek bir yıldız haline geldi.

Hızla değerlenen fiyat, çok sayıda DOGE taklitçisine yol açtı, ancak aynı zamanda bireysel yatırımcıların ve hatta kitle iletişim araçlarının dikkatini çekti.

Bununla birlikte, birçoğu hızla yükselen fiyatın ve 1 dolara ulaşmasından sadece 0,25 dolar uzakta olmasının bir balon durumunun açık bir işareti olduğunu savundu. Digital Currency Group'un arkasındaki adam Barry Silbert, bunlardan biri gibi görünüyor.

Yakın tarihli bir Twitter paylaşımına göre, “DOGE'un zamanla ne hale gelebileceğini görmek için gerçekten heyecanlı olduğunu” söyledi. Ancak, bu yazının yazıldığı sırada mem parasının toplam piyasa değeri olan “gerçekte 37 milyar dolar değerinde değil” diye ekledi.

Silber'in “1 milyar doların altına düşeceğini” belirterek DOGE için şiddetli bir çöküş öngördüğünü de belirtmekte fayda var. Sözleri gerçekten hayata geçerse eğer Dogecoin'in fiyatı 0,01 doların çok altına düşebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version