SAND Fiyat Analizi: 5 Nisan

The sandbox

28 Mart'ta 0.90 dolar seviyelerini gören SAND, sonrasında kademeli olarak düşüş yaşadı. Yazının yazıldığı sırada SAND coin, 0.6930 dolar civarında işlem görüyor.

4 saatlik grafiklere göre SAND'de bir alçalan takoz var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun üst direnç çizgisini kırması ve üzerinde tutunabilmesi durumunda yükseliş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre, ilk direnç 0.0758 dolar ve söz konusu 0.07858 dolarlık alçalan takozun üst sınırı tarafından da destekleniyor. SAND'in bu direnci kırması gerekiyor ve direnci kırdıktan sonra orada yerini sağlama alması durumunda yükseliş hareketi kademeli olarak devam edebilir. Ancak marketten topluca para çıkışı olmaması kaydıyla. Sonraki direnç noktaları ise 0.75, 0.81, 0.827 ve 0.90 dolar olduğu söylenebilir. SAND için olası destek noktaları ise 0.6767 dolar, 0.06585 ve 0.6340 dolar olarak görünüyor.

Grafiğe göre, alçalan takoz hareketinin alt destek bölgesi 
0.07858 dolardan tekrar teyit etmesi ve 0.07858'nın üzerinde yerini sağlama almasından sonra yine yatırım tavsiyesi olmadan SAND'de yükseliş hareketi beklenebilir.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version