Dün Akşam Kripto Sözlük Canlı Yayınında Altcoin Sepeti Yaptık, Rekor Kişi Tarafından İzlendi!

altcoin analizi
Kripto Sözlük Youtube kanalımızda dün akşam gerçekleştirdiğimiz Altcoin sepeti canlı yayınımız kripto para sektöründe rekor niteliğinde gerçekleşti!

Düzenli olarak Kripto Sözlük kanalımızda gerçekleşen canlı yayınlarda Altcoin sepetleri yapmaya devam ederken dün akşam 20:30'da başlayan canlı yayınımız kripto para sektörü için rekor niteliğindeydi.

Anlık olarak 7.807 kişi tarafından rekor izlenme sayısına ulaşan Kripto Sözlük canlı yayınında uzun ve kısa vadeli 13 Altcoin'den oluşan büyük bir sepet yaptık!

Canlı yayınımızdan sonra daha 24 saat geçmeden Doge coin %32'lik yükseliş ile 0.075'lik hedefimize çok yaklaşarak 0.053 dolardan 0.071 dolara kadar yükseldi. Sepetimizdeki bir diğer coin'lerden olan NEO ise %10'dan fazla yükselişini gerçekleştirdi.

Dünkü canlı yayın izlenmeye devam etti! Bitcoin ve kripto para birimleri üzerine Türkiye'nin en büyük kanallarından biri olan 142 binden fazla aboneli Kripto Sözlük Youtube kanalının dün akşamki canlı yayının tekrarı da büyük ilgiyle karşılandı! Canlı yayınla beraber yazının yazıldığı sırada toplamda 89.804 kişi tarafından izlendi!

Sen de hala abone değilsen buradan Kripto Sözlük Youtube kanalına abone olabilirsin!

Dün akşamki Altcoin sepeti canlı yayının tekrarını aşağıdan izleyebilirsin!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version