JPMorgan'dan Önemli Bitcoin Hamlesi! İlk Kez Müşterilerine Sunacak!

JPMorgan BTC

JPMorgan tarafından yapılan açıklamaya göre Bitcoin fonunun bu yaz piyasaya çıkabileceğini söylendi. NYDIG, fonun saklama sağlayıcısı olacak.

JPMorgan Chase, belirli müşterilere aktif olarak yönetilen bir Bitcoin fonu sunmaya hazırlanıyor. Ancak JPMorgan CEO'sunun Bitcoin için daha önce yaptığı yorumlar göz önüne alındığında Bitcoin'i bir varlık sınıfı olarak benimseme olasılığı en düşük ABD bankalarından biri JPMorgan'dı.

JPMorgan Bitcoin fonunun bu yaz piyasaya çıkabileceğini ifade edilirken üçüncü bir kaynak, kurumsal Bitcoin firması NYDIG'in JPMorgan'ın saklama sağlayıcısı olarak hizmet vereceğini söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, JPMorgan'ın Bitcoin fonunun aktif olarak yönetileceğini ifade ediliyor. Bu gelişmeler kripto para endüstrisi için olumlu olurken daha önceki olumsuz düşüncelerin de bir kırılma noktası. JPMorgan'ın bu hamlesiyle müşterilerinin Bitcoin satın almalarına ve tutmalarına izin verecek. Ayrıca Galaxy ve NYDIG ve Morgan Stanley de müşterilerine Bitcoin fonları sunuyor.

JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, 2017 yılında Bitcoin'i tehlikeli bir dolandırıcılık olarak nitelendirmişti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version