ICRYPEX’ten Beste Naz Süllü: “Ripple İki Günde İkiye Katlandı!” XRP’de Yeni Hedef Neresi? Bitcoin Rekor Yolunda mı? Altcoin Analizleri

ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında 12 Nisan Pazartesi ile XRPBitcoin, altcoin'ler ve genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube kanalında, ABD piyasalarının Cuma günü pozitif kapattığını, ancak Asya piyasalarında bu sabah %2'nin üzerinde satışların olduğunu aktardı. FED başkanı Jerome Powell'ın ABD ekonomisinde istihtam ve büyüme yaratmanın başlangıcında olduğunu, ancak şu an asıl riskin, hastalığın yeniden yayılması olduğunu ifade etmesi, piyasalarda bir çekincenin yarattığını açıkladı!

Beste Naz Süllü, bugünkü videosunda, asıl hareketi Ripple'ın yaptığını, XRP'nin 1 haftada kendisini ikiye katladığını ve geçen hafta belirttikleri 1.5 doları test ettiğini aktardı. Bitcoin dominansının %54.1 olduğunu ve iki yılın en düşük seviyesinden kaynaklı artık bir tepki gelmesi beklediğini ifade etti. Ayrıca Grayscale'in yönetimindeki toplam varlıklarına 9 Nisan'dan bu yana 1 milyar dolar olar eklendiğini aktardı.

Ripple Mahkemesi Ne Durumda?

XRP'nin 2 güne ikiye katladığını, özellikle dikkat edilmesi gereken konunun dava süreci olduğunu ve dava sürecinde XLM ve XRP'nin kendi hareketlerini yapsa da Ripple'ın 4 kat daha iyi performans gösterdiğini ifade eden Süllü, SEC'in Ripple'a karşı suçlamada bulunduğunu, ancak Ripple da Bitcoin ve Ethereum'u neden varlıktan saymıyorsun dediği için mahkemenin haklı bulduğunu, SEC'in ise 2013 yılında Ripple'ın XRP satışından elde ettikleri geliri Brad Garlinghouse ve Jed McCaleb'in kendi kişisel harcamalarında kullandığını, bu sebeple SEC bu bilgileri mahkemeye sunalım dediğini ancak mahkeme de gizlilik ve hak ihlali gerekçesiyle SEC'in bu isteğini reddettiğini ifade etti.

Ripple: SEC Yatırımcılarımızı Zarara Uğrattı

Davaya ilişkin diğer detayları aktaran ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, davaya ilişkin tarihlerin açıklandığını, XRP davasına reddedilmesine ilişkin talepleri bugün Ripple avukatlarının mahkemeye sunacağını, bu noktada Ripple'ın SEC'in yatırımcılarını hak ihlaline ve zarara uğratacağını dediğini aktardı.

Ripple hakkında analiz ve önemli haberler için ICRYPEX'in videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin En Üst, Altın En Alt Sıraya!

Goldman Sachs'in geçen yıl varlık sınıfına almaya korktuğu BTC'yi, bu yıl getiri sırasına koyduğunu ve bu sebeple Bitcoin'in en üst, Altının ise en alt seviyeye yerleştiğini açıkladı.

Bitcoin ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü; Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), LINK, ALGO, BAT, DOT, AVAX ve daha birçok altcoin analizini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version