ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan: "Bitcoin'de Yükseliş Devam Edebilir! Altcoin Sezonu Başladı!"

icrypex

ICRYPEX'e üye olmak için tıklayın 

Kripto para borsası ICRYPEX'in Hazine Uzmanı Gökçe Çalışan, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak ICRYPEX'teki son gelişmeleri bizlerle paylaşırken genel piyasayı analiziyle Nisan ayında Bitcoin ve kripto paraları neler bekliyor, Kripto Para yanlısı Gary Gensler'in SEC'in yeni başkanı olması olumlu mu? Regülasyonlara nasıl etkisi olacağını aktardı.

ICRYPEX'te Neler Oluyor?

ICRYPEX borsasından Gökçe Çalışan, piyasanın yoğun olduğu bu dönemlerde, ICRYPEX'in yatırımcılar, özellikle yeni yatırımcılar için günlük olarak güncel haberleri, yatırım tavsiyesi vermeden kripto para analizlerini paylaşarak farklı bakış açıları kazandırdığını ve 7/24 kişiye özel müşteri temsilcisi ile destek sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Bunun dışında günlük ve haftalık olarak kripto para analizlerini ücretsiz şekilde paylaştıklarını, düzenli olarak kripto para analiz, destek ve direnç noktalarını yatırımcılarla paylaştıklarını aktardı. 

ICRYPEX'te Yeni Kripto Para Listelemeleri Olacak!

Gökçe Çalışan, önümüzdeki günlerde Cardano (ADA)'nın geleceğini ve ATOM için çalışmaların sürdüğünü, ayrıca ilerleyen zamanlarda yeni kripto para listelemeleri olacağını aktardı.

ICRYPEX'in Mobil Uygulaması Geliyor!

ICRYPEX kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme de mobil uygulama için kendi bünyelerinde bir çalışma sürdürdüklerini aktaran Çalışan, rakip ve örnek olarak yurt dışındaki borsaları kullandıklarını ve başarılı bir mobil uygulamanın artık son aşamada olduğunu, birkaç hafta içerisinde IOS platformlarına mobil uygulamanın geleceğini ifade etti.

Bitcoin İçin Nisan Ayı Nasıl Olabilir?

Bitcoin'in fiyatında yeni bir yükseliş beklentisi olduğunu söyleyen Gökçe Çalışan, Bitcoin'de yeni bir seviyenin (60.000 dolar) kabul gördüğü bir döneme giriyoruz, BTC'de bu yükselişin Coinbase'in listelenmesinin etkisi olduğunu aktardı. Bu listelemenin kripto paralarda olumlu atmosfer yarattığını, Nasdaq'ta çok büyük bir değerlemeyle listelenmeye başladığını, hisse senedini 250 dolar gibi bir referans fiyatı belirlemelerine başlamalarına rağmen 380 dolarlık bir fiyatla trade etmeye başladı, günü ise 80 milyar dolarlık bir değerlendirme ile kapattığını, burada önemli olan noktanın 80 milyar dolar Coinbase'in değeri ancak listelenmenin olduğu Nasdaq 30 milyar dolarlarda, yani bu noktada bir kripto para borsası listelendiği Nasdaq'tan daha değerli bir hale geldiğini ifade etti.

Coinbase'in neredeyse Goldman Sachs'e yaklaştığını, Goldman Sachs'in BTC'yi yakın zamana beğenmediğini, ancak kripto para borsalarının bankaları geçmeye başladığını sözlerine ekledi. 

Kripto Para Yanlısı Gary Gensler SEC'in Başkanı Oldu!

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Gary Gensler'ın kripto paralar konusunda bilgili olduğunu, bu sebeple SEC'in başına geldiğini, Gary Gensler'ın zaten halihazırda MIT'te Blockchain üzerine dersler veren bir profesör olduğunu, blok zinciri teknolojisine oldukça hakim olduğunu, dünya üzerinde en çok konuşulan konunun regülasyonlar olduğunu, ancak bu regülasyonların bilinmemezlikten dolayı bir türlü gelmediğini, bu sebeple bilen bir kişi getirdiklerini, bu durumun pozitif yansıyacağını ifade etti.

Kripto paraların artın çok önemli olduğunu, bu sebeple bilen bir kişinin SEC'in başına getirildiğini, artık kripto paraların reddedilemediğini söyledi.

Altcoin Sezonu Başladı!

Bitcoin için son 4 yıla baktığımızda Nisan ayının oldukça pozitif olduğunu, Ethereum'un rekor üstüne rekor kırdığını aktaran Gökçe Çalışan, artık Altcoin sezonunda olduğumuzu, piyasa değeri olarak ilk 50 Altcoin'e baktığımızda Bitcoin'e olan performans karşılaştırmasında 5 coin hariç BTC'den daha iyi performans gösterildiğini, ancak sepet yapmanın bu noktada oldukça önemli olduğunu, Bitcoin ile birlike hareket etmeyen kripto paralarda oldukça büyük düşüşler yaşadığını, piyasanın dalgalı olmasından kaynaklı sepetin önemini vurguladı.

Ethereum'da Önemli Güncelleme!

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, ETH'nin Bitcoin'le değer saklama aracı olarak benzer yönleri olduğunu ancak Ethereum'da Bitcoin'de olmayan merkeziyetsiz finans özelliği olduğunu, bu sebeple olay bambaşka bir yere gittiğini, BTC'nin ilk kripto para olmasından kaynaklı değerli olduğunu ancak Ethereum ekosisteminin çok daha gelişmiş olmasından kaynaklı uzun vadeli iyi bir yerlere gelebilme ihtimalinin altını çizdi.

XRP'de Neler Oluyor?

Ekim ayından beri bir boğa sezonunda olduğumuzu, bütün kripto paralar yükseliş yaşarken XRP'nin geride kaldığını, Ripple yatırımcısının sahip çıkması ve mahkeme sürecinin de pozitif gitmesinden kaynaklı güçlü bir yükseliş yaşayarak yatırımcısının yüzünü sonunda güldürmeyi başardığını aktaran Çalışan, mahkeme sürecinde Ripple'ın şimdiye kadar 2 zafer aldığı ve bu iki haberin fiyatlanmasını tetiklediğini aktardı.

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan'ın Kripto Sözlük'ün konuğu olduğu yayında piyasa hakkında hakkında önemli yorumlarının bulunduğu, Ripple'ın XRP'sinde yükseliş sezonunun devam edip etmeyeceği hakkında açıklamalarını yaptığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version