ICRYPEX’ten Beste Naz Süllü: “Balinalar XRP Almaya Başladı!” Bitcoin, ETH, XRP, AVAX, DOT ve Altcoin Analizleri

icrypex

ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında Nisan ayının son haftalarında ile EthereumBitcoin, XRP, altcoin'ler ve genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube kanalında, şu an fiyatlamaları etkileyen önemli faktörün FED'den ziyade SEC'in ETF başvuruları değerlendirmesinin sonuçlarının neler olacağını ifade etti.

Dün ABD endekslerinde hafif negatif kapanışlar varken sabah Asya piyasalarında gelişmelerin yaşandığını aktardı. Amerikan piyasalarında dünkü kayıpların onarıldığını, bu şekilde devam ederse Avrupa açılışlarının vadelilerde pozitif olabileceğini ifade etti. Beste Naz Süllü, bugünkü videosunda, FED'in aldığı faiz kararı sonrasında neler olabileceği, nelerin yatırımcıları bekleyebileceğine dair yorumlarını buradan izleyebilirsiniz.

Mayıs'ın İlk Haftası Önemli!

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, Mayıs'ın ilk haftasını oldukça önemli kılabilecek gelişmenin SEC VanEck'in Bitcoin ETF başvurusunu Haziran'a ertelediğini, SEC'in erteleyebileceği en uzun süreyi kullandığını, 17 Haziran'a ertelenmesi kripto paralar için olumsuz bir fiyatlamaya yol açtığını aktardı.

Bitcoin Balinaları Biriktirmeye Devam Ediyor

Bitcoin balinalarının gün geçtikçe daha fazla zengin olmaya ve balinaların daha fazla BTC biriktirmeye devam ettiğini aktaran Süllü, balinalarda ufak bir satış olsa da cüzdanlarda Bitcoin artışı olduğunu ifade etti.

Balinalar XRP Satın Almaya Başladı!

Beste Naz Süllü, bir haber kaynağına göre balinaların XRP satın almaya başladığını, zincir üzerinde Ripple balinalarının devam eden SEC davası ışığında hala XRP satın almaya devam ettiklerini ifade etti. 

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü'nün XRP analizini buradan izleyebilirsiniz.

Bitcoin ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü; Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), LINK, FTM, XLM, ALGO, BAT, DOT, AVAX ve daha birçok altcoin analizini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version