CoinGecko, Kripto Sanatçıları İçin NFT Spotlight'ı Duyurdu!


Coingecko "NFT Spotlight"ın resmi lansmanını web sitelerinde duyurdu. Duyuruyu sizler için Kripto Sözlük'e taşıdık.

Bu lansmanın bir parçası olarak ünlü kripto sanatçısı Sven Eberwein ile ilk sanatçı işbirliğini duyurdu.

Neden "NFT Spotlight"?

CoinGecko'yu 2014'te başlattığımızda, NFT'ler (Non Fungible Token) biçiminde bir sanat ve kripto kesişiminin olacağını asla hayal etmemiştik. NFT'ler, Christie's'de rekor kıran satışlar, Saturday Night Live'daki özellikler ve çoğunluğa atlayan büyük markalar ile ana akım haline geldi.

Bu göz önüne alındığında, sanatçılar, müzik yapımcıları ve yazarlar gibi içerik oluşturucular, NFT'yi yaratıcı ifade için bir araç olarak kullanmanın, izleyicileriyle daha iyi bağlantı kurmanın ve finansal teşvikleri yeniden düzenlemenin yollarını arıyor ve arıyorlar.

NFT alanı hala ilk günlerinde. Yeni kullanıcılar için ağ ölçeklenebilirliği sorunları, yüksek işlem ücretleri, cross-chain basımı, sanat takdiri eksikliği ve soğuk başlatma sorunları gibi zorluklar ve teknik kısıtlamalar olmuştur.

NFT Spotlight'ın piyasaya sürülmesinin bize bu boşluklardan bazılarını ele alma fırsatı vereceğini umuyoruz.

NFT'ler sanat için yeni bir rönesans başlattı. Sanatçılara, ekonomik teşviklerinin uyumlu olmasını sağlarken yaratıcılıklarını ifade etmeleri için yeni yollar sağladı.

1- Sanata değerini demokratikleşme

CoinGecko'da "Günün NFT'si"ni başlattık. Sanat farkındalığını artırmak için topluluğumuza her gün ilginç bir sanat eseri sunarak başladık.

Bugün, "NFT Spotlight" lansmanıyla bunu ikiye katlıyoruz. Bir sanatçının geçmişini daha derinlemesine inceleme ve en iyi çalışmalarını sergileme fırsatına sahip olacağız.

Bir NFT sadece spekülasyonla ilgili değildir, bunun yerine daha fazla insanın yaratıcı sürecin arkasındaki işi ve hikayeyi takdir edeceğini umuyoruz.

2. Sanatçıların farklı bir izleyici grubuyla bağlantı kurmasına yardımcı olma

Çoğu sanatçının Twitter, Instagram ve Deviantart gibi çeşitli sosyal medya platformlarında zaten takipçileri var. Ancak bu takipçiler, kripto ve NFT'lerle ilgilenenlerle aynı olmayabilir. Bir sanatçı bir NFT sanat eserini piyasaya sürmeyi planladığı anda, dağıtım hakkında düşünmeye başlamalıdır.

Sanatçı kriptoda tamamen yeniyse, NFT Spotlight, kripto kitlesini hedefleyen başlangıç ​​sürümlerini piyasaya sürmeleri için tercih edilen bir başlama noktası

Sanatçı zaten kriptolara ilgiliyse, NFT Spotlight onlara daha fazla takipçi ile bağlantı kurmaları için daha fazla yol sağlar.

CoinGecko'daki milyonlarca kullanıcıya anında ulaşmaları sağlayarak sanatçıların hikayelerini ve çalışmalarını topluluğumuza sergilemelerini sağlayacak.

3. NFT'leri birçok kişiye ulaştırma

Bugünün NFT dağıtımlarının çoğu, genellikle bir açık artırma veya doğrudan satın alma yoluyla bir "Drop" yoluyla yapılır. Bu, NFT sanat sahiplerinin öncelikle profesyonel koleksiyonculara ve balinalara yönelmesine neden oldu.

Sanata değeri teşvik etme ve sanatçıların farklı bir izleyici grubuyla bağlantı kurmasına yardımcı olma misyonumuzun bir parçası olarak, "NFT Spotlight"ın lansmanı, bize en iyi dağıtım stratejilerini denerken CoinGecko'da büyüyen topluluktan yararlanma fırsatı verecek.

Sven Eberwein ile 1. NFT Spotlight serisi için, üç farklı NFT dağıtılacak

Legendary (1/1) Auction:
 Gelir, ücretler için kullanılacak ve geri kalanı hayır kurumlarına bağışlanacak.

Rare (5/5) Lucky Draw: CoinGecko kullanıcıları, bir NFT kazanma şansına sahip olmak için Candy'leri kullanarak bir bilet talep edebilir

Common (1000/1000): CoinGecko Candy kullanılarak talep edilebilir. Candy'leri olduğu sürece, bir sanat eserini kapma şansın var.


İlk NFT Spotlight'ımız, Sven Eberwein ile işbirliği içinde gerçekleşecek.

CoinGecko Candy'niz varsa, bunu Sven tarafından bırakılan sanat eserlerini talep etmek için kullanabilirsiniz. Güzel sanatlar NFT'lerine sahip olma şansınız olmadıysa, şimdi şansınız var!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version