Bugün Bu 10 Kripto Paraya Dikkat! Listede CAKE, INJ, MKR ve Daha Fazlası Var!

bitcoin

Kriptosozluktv.com - Bitcoin fiyatı 64.865 dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) gördükten sonra kademeli olarak düşüşe geçti.

Yazının yazıldığı sırada tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) en yakın işlem gören 10 kripto para birimini Kripto Sözlük olarak sizler için belirli aralıklarla sıralıyoruz. Son birkaç saat ya da gün içerisinde ATH yapmış ya da ATH seviyesine oldukça yakın 15 kripto para birimi, %100 olmamakla birlikte düzeltme yaşayabilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Kripto Sözlük takipçileri için Messari verilerine göre, tüm zamanların en yüksek fiyatları (ATH)'na en yakın seyreden 15 kripto para birimini sıraladık. On kripto para birimi aşağıdaki gibi:

Birinci sırada son 24 saatte %25.42'lik büyümesiyle Dero geliyor, ikinci sırada ise Kleros (PNK) %4.31'lik bir büyümeyle gelirken üçüncü sırada ise kripto para birimi Wootrade Network (WOO) %2.58'lik bir yükselişle geliyor. WOO coin'i ise listemizin dördüncü sırasında ise piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan popüler kripto para birimi Ethereum (ETH) %6.48'lik yükselişle geliyor. Ethereum'u ise beşinci sırada %20.80'lik yükselişle Maker (MKR) takip ederken altıncı sırada %23.15'lik büyümesiyle Dawn (Dawn) geliyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yakın işlem gören 7. kripto para birimi ise son Solana (SOL) %9.87'lik yükselişiyle gelirken, 8. sırada %13.16'lık büyümeyle Injective Protocol (INJ) geliyor. 9. sıradaki kripto para birimi ise %16.53'lük bir yükselişle popüler kripto para birimi ATH seviyesine yükseldikten sonra kısmen düzeltme yaşayarak %3-99'luk bir düşüş yaşayan DigiByte (DGB) olurken onu listemizin son sırasında son günlerin popüler kripto para birimlerinden biri olan PancakeSwap (CAKE) ufak bir düzeltme yaşayarak %-1.50'lik bir düşüşle DGB'yi takip ediyor.

Messari tarafından alınan detaylı listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version