BTT Fiyat Analizi: 09 Nisan

Bittorent Analizi
2017-2018 boğasında da çokça ses getiren Bittorent (BTT), 2021 boğasında da kendinden bahsettirmeyi başardı. Mart ortalarından 5 Nisan'a kadar muazzam bir ralli yakayalan BTT coin, 5 Nisan'da 0.01359 dolara kadar yükseliş yaşadı. Ardından kademeli olarak düşen BTT, 0.0075 destek noktasına kadar geriledi, ancak 0.0075 fib destek noktasından güç aldı. Yazının yazıldı sırada BTT fiyatı 0.009188 civarında hareket ediyor.

Yukarıdaki saatlik grafiğe göre, son birkaç günde yaşanan kısa vadeli düşüş baskısı 0.075'teki Fib desteğinden güç aldı, yazının yazıldığı sırada ise düşüş baskısı yerini piyasada yükseliş hissine bırakmışa benziyor. 0.0087 Fibonacci seviyeleri destek görevi görmeye devam ediyor. EMA şeritleri, BTT 0.0102  dolar seviyesinin altına düştükten sonra aşağı doğru ivmeyi işaret etmek için için ters dönmüştü, ancak 0.0075 dolar seviyelerinden güç alarak sıçraması, yazının yazıldığı sırada EMA şeridinin bir kez daha döndüğünü ve piyasanın pozitif halde olduğunu işaret ediyor.

Müthiş Osilatör (AO)'de yukarı doğru momentumu işaret etmek için sıfır çizgisinin üzerinde hareket ediyor. Piyasadan yüklüce miktar para çıkmaması durumunda BTT'de 0.009 - 0.01 dolar alanında konsolidasyon yaşanabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version