Utopia Aktif Kullanıcılarına Toplamda 240 Dolar Dağıtıyor!


Utopia Türkçe indir:


Daha önce Utopia, uygulamalarını aktif olarak kullananlara ödüller veriyordu.

Şimdi ise Utopia, yeni bir yarışmanın daha başlattığını duyurdu. Utopia'nın yaptığı duyuruya göre toplamda Utopia Türkiye kanalında aktif olan kullanıcılarına toplamda 240 dolar hediye edecekler.

Yarışma bugün başlıyor: Utopia Türkiye kanalına katıl ve 31 Mart 2021 - 30 Nisan 2021 arası aktif olan ve sohbete katılan 24 kişiye Utopia tarafından 
240 dolar dağıtılacak. Her hafta 6 kişiye toplamda 60 doların verileceği yarışma her hafta yeniden başlayarak toplamda 1 ay sürecek.

Yarışma detayları:

  • Utopia programını indir ve kanala katıl.
  • Hafta boyunca en aktif 6 kişiden biri ol ve 60 dolardan payını alma fırsatı kazan
  • Unutma, 1 ay boyunca diğer haftalar da kazanabilirsin.
  • Toplam dağıtılacak ödül miktarı 240 dolar.
  • Aktif ve sohbete katılım çok önemli 😉
Yarışmaya Nasıl Katılınır?

Yarışmaya katılmak çok basit! Öncelikle Utopia uygulamasını bilgisayarımıza (Windows, Linux ya da Mac) indirip kuruyoruz. Ardından Utopia Türkiye kanalına katılıyoruz. "Aktiflikte online olma süresi ve sohbete katılma gibi etkenler önemlidir."

Programın kurulumu ve kanala katılma konusunda detaylı anlatım:

Not: Birden fazla "Utopia Türkiye" kanalı mevcut. Hangisi olduğuna emin olamazsan eğer özel anahtar ile arama yapabilirsin. Özel anahtar: 0B09579D83BE45ECECBEEA429A459910F75C44FE6DB5DE2CA965BE3A1EC4694C

Utopia Programı Kurulum ve Utopia Türkiye Kanalına Katılım

Utopia ekosistemine katılmak için öncelikle buradan programı indirmeniz gerekiyor: http://bit.ly/UtopiaTürkçeİndir Windows dışında Mac ve Linux destekleri de mevcut.

İndirdikten sonra "Setup" dosyasını açıyoruz. İlk açılış ekranında bizi dil seçeneği karşılıyor. Türkçe dilini seçebilirsiniz. Tamam butonuna bastıktan sonra karşımıza gelen ekranda ileri diyoruz. Kurulum tamamlandığında ise karşımıza bu ekran çıkıyor.

Bu noktada "Bitir" butonuna tıklamanız yeterli.

Programın Kullanımı ve Kanala Katılma

Programı çalıştırdığımızda karşımıza oturum aç ve yeni hesap oluştur seçeneği bizi karşılıyor. Ve buradan yeni hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.


Bizi "Utopia'a hoş geldiniz" ekranı karşılayacak. Sonraki butonuna tıklıyoruz. Şimdi ise bilgilerimizi gireceğimiz ekrana geldik. Rumuz yani üyelik adımızı giriyoruz. Gerçek adınızı ve soyadınızı girmeniz gerekmiyor. Tamamen sizin tercihiniz, ama rumuz kısmını doldurmalısınız.

Bundan sonraki işlem ise şifre belirleme. Güçlü ve tahmin edilmesi güç bir şifrenizi iki kutucuğa da yazıyorsunuz ve sonraki butonuna tıklıyorsunuz.

Dikkat: Karşımıza çıkan sayfada Utopia ekosistemine destek olmak ve karşılığında ödül kazanmak için "Madencilik" yapmak isteyip istemediğimizi soracak. Burada kişisel tercihinize göre hareket edebilirsiniz, ama eğer madencilik yapmayı istemiyorsanız "Madenciliği Etkinleştir" seçeneğini mutlaka kaldırmalısınız.

Karşımıza "Yeni özel anahtarı oluşturuluyor" ekranı gelecek. Biraz bekleyin, çok sürmeyecektir.

Ve Programımızın kurulumu tamam, Utopia ekosistemine hoş geldiniz! 😊

Programın hoş geldiniz ekranı bizi karşılıyor. Sistemi daha iyi anlayabilmek adına karşımıza çıkan ekrandaki yazıları dilerseniz okuyarak sonraki butonuna tıklayarak devam ediyoruz ve en son kapat butonuna tıklıyoruz.

Utopia Türkiye Kanalına Nasıl Katılırım?


Utopia ekosistemine katılmak için ihtiyacımız olan programı kurduktan sonra şimdi "Utopia Türkiye" kanalına katılmamız kaldı. Unutmadan hatırlatalım tekrar, haftalık ödülü ekosistem içinde yani programın içerisinde en aktif olan kişiye verecekler. Programın içerisinde web tarayıcısından tutun mail adresine, Telegram gibi sohbet odaklı kanallar mevcut. Hadi programa biraz göz atalım ve kanala nasıl katılabiliyoruz bir bakalım. Kanala katılabilmek için öncelikle yukarıdan araçlar sekmesine tıklayın, ardından kanal yöneticisi butonuna tıklayın. Doğrudan bir kanala katılmak için kanal arama sayfasına yönleneceksiniz. Buraya "Utopia Türkiye" yazmanız yeterli.

Dikkat: Kanal aramasında kanallar hemen çıkmıyorsa senkronize ediyor yani ekosistemdeki tüm kanalları size sunmak için hazırlıyor demektir.

Ek olarak: Birden fazla Utopia Türkiye kanalı mevcut, doğru kanalın hangisi olduğuna emin olmak için yukarıda görselde işaretlediğimiz kanalı logosundan tanıyabilir ya da isterseniz kanalın özel anahtarı ile arama yapabilirsiniz. Özel anahtar: 0B09579D83BE45ECECBEEA429A459910F75C44FE6DB5DE2CA965BE3A1EC4694C

Kanala Başarıyla Katıldınız!

Artık programın kurulumu ve kanala katılma işlemi tamam. Karşınıza şöyle bir ekran gelecek.

Utopia Türkçe indir:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version