Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dijital Paralar Hakkında Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dijital Paralar Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ekonomi reform paketini açıkladığı konuşmasında dijital paralar  hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların merakla beklediği 'Ekonomi Reform Paketi'ni açıkladı. Açıklanan paket kapsamında birçok alanda yeni düzenlemeler gelirken dijital paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle son zamanlarda yaşadığımız boğa döneminde tüm Dünyanın ilgisini dijital paralar çekti. Özellikle Türkiye'de kullanımı artması ile Türkiye dijital para kullanımında Avrupa'da 1, Dünyada 4. sıraya ulaştı. Son günlerdeki gelişmelerle dijital paralar hakkında düzenlemelerin geleceği beklenenler arasındaydı. Ekonomi reform paketinini açıklarken dijital paralarla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik ve hukuki altyapının oluşturulması için adımlar atıldığını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dijital Paralarla İlgili Düzenleme Yapılacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekonomi Reform paketi hakkında yapılan açıklamalarından dikkat çeken bölümlerden biri ise dijital paralarla ilgili yapılacak yeni düzenlemeler oldu.

"Dijital Paralarda Ekonomik ve Hukuki Altyapısını Oluşturacak Adımlar Atıyoruz"

Dijital paralar için hukuki adımın atılacağının altını çizen Erdoğan, "Katılım finans sektörüne yönelik merkezi danışma kurulu hayata geçiriyoruz. Sermaye piyasaları alanında da önemli düzenlemelerimiz olacak. Dijital paranın ekonomik ve hukuki altyapısını oluşturacak adımları atıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version