Polkadot (DOT), ICRYPEX’te Listelenmeye Başladı

Polkadot (DOT), ICRYPEX’te Listelendi



Türkiye merkezli kripto para borsası ICRYPEX, Polkadot (DOT)’u listelediği kripto para birimleri arasına aldı. ICRYPEX, 25 Mart’ta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Polkadot (DOT)’u işleme açtığını duyurdu.

Kullanıcılar, ICRYPEX üzerinden Türk Lirası ve USDT ile Polkadot (DOT) alım ve satış işlemlerini yapabiliyor olacaklar.

ICRYPEX aynı zamanda Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, AVAX gibi pek çok farklı kripto para birimini bünyesinde kullanıcılarına sunuyor.

Yeni nesil Internet için ölçeklenebilir bir ağ protokolü olan Polkadot, Parity Teknoloji tarafından geliştirilmekte ve İsviçre merkezli Web3 Vakfı tarafından desteklenmektedir. Açık kaynak koduyla Polkadot (DOT), geliştiriciler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır.

Polkadot platformu; tamamıyla merkeziyetsiz bir ağ oluşturmayı, kontrolü kullanıcılara devretmeyi hedefliyor. Merkeziyetsiz uygulamalar ve servisler ile bağlanılabilirliği ve bu uygulamaların oluşturulabilmesi için gerekli tüm araçları kullanıcılara sunarak merkeziyetsiz dünyayı kullanıcılar ile buluşturmayı hedefliyor.

Polkadot ağında yönetim, kilitlemeyi (staking) ve bağlanmayı mümkün kılan DOT token ile Polkadot protokolünü kullanan tüm projelerde yapılacak işlemlerde kontrolü kullanıcılara bırakıyor.

Polkadot platformunun yerel tokeni olan DOT, fiyat hareketliliği ile de kullanıcıların dikkatini çekiyor. Polkadot (DOT); Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve ABD dolarına endeksli bir stabil kripto para olan Tether (USDT)’den sonra 15 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 4. market hacmine sahip olan kripto para birimi olarak piyasada yerini alıyor. ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinde listelenmesiyle Türkiye kripto para yatırımcıları tarafından da güvenle ulaşılabilir olacak.

ICRYPEX Kripto Para Borsası üzerinden kullanıcılar DOT/TRY ve DOT/USDT pariteleriyle işlem yapabilecek, sahip oldukları Polkadot (DOT) bakiyesini 7/24 takip edebilecek, diledikleri gibi transfer ve saklama işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

ICRYPEX Hakkında

Türkiye merkezli ve tamamen Türk sermayesi ile kurulmuş kurumsal bir kripto para borsası olarak faaliyet gösteren ICRYPEX, kullanıcılarının talepleri ve piyasa hareketleri doğrultusunda pek çok geliştirmeyle yoluna devam ediyor. Düşük komisyonları, kripto para yatırım uzmanı desteği ve 7/24 ulaşılabilir müşteri temsilcileri ile ICRYPEX, Türkiye’de kripto para ekosisteminin gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Destek ve iletişim operasyonunu günün her anında sürdüren bir kripto para borsası olarak etkili ve sürekli bir iletişimi ön planda tutan ICRYPEX, pek çok önemli finans kuruluşunda görev almış finans profesyonelleri tarafından kurulmasıyla da rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor.

Türkiye’de blokzincir teknolojilerinin gelişimi, finansal okuryazarlığın desteklenmesi ve yatırımcıların şeffaf, doğru ve hızlı bir altyapı kullanarak işlemlerinin doğruluğunun sağlanması gibi pek çok konuda çalışmalarını sürdürmektedir.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version