ICRYPEX’ten Beste Naz Süllü: “50.000’den Bitcoin Topladılar!” DOT, ETH, AVAX, XRP ve Diğer Altcoin’lerde Önemli Seviyeler!

Beste Naz Süllü

ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında Mart ayının son haftasında Bitcoin, altcoinler ve genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube kanalında, genel piyasada Asya ve Çin tarafında olumlu bir hava olsa da Çin ve Japonya arasında jeopolitik açıdan karışık olsa da bu durumun piyasalara şu an için yansımadığnı aktardı. ABD vadelilerinde %1'in üzerinde satış olduğunu, kripto paralar ile Nasdaq arasındaki korelasyonun kuvvetli olduğunu ve halka açık şirketlerin Bitcoin ve Ethereum aldıkça bu korelasyonun artığını gördüğümüzü, bu sebeple Nasdaq tarafında %1 veya üzerinde bir satışın olması kripto paralar açısından olumsuz olduğunu ifade etti.

Kripto Para Piyasası Ne Durumda?

Beste Naz Süllü, bugünkü videosunda, geçen hafta 50.000 dolara kadar gerileyen Bitcoin'in bu haftaya 55.000 dolar seviyesinde başladığını, ancak şu an 56.000 dolar denense de bu seviyeleri aşamadığını, Ethereum'da ise 1.700'ün üzerinde kalma çabası olduğunu, Litecoin'in ise bugün olumlu olduğunu söyledi.

Kripto Paralar Mart Ayını Sevmiyor!

Özellikle Mart ayına baktığımızda kripto paraların Mart ayını sevmediğini aktaran Süllü, BTC'nin aylık getirilerinde geçen seneki Pandemi istisnası dışında, Bitcoin'de 2018'de %37, 2017'de %12, 2014'te %20'lik satış baskısı olduğunu aktardı. Daha fazla detay için ICRYPEX'in videosuna buradan bakabilirsiniz.

Grayscale alımları devam ediyor mu, kurumsalların ilgisi Bitcoin'e karşı artıyor mu, on-chain analizleri neler anlatıyor, tüm bunları ICRYPEX'in videosunda bulabilirsiniz.

Güncel Kripto Para Haberleri

Bu hafta AVAX tarafında AMA etkinliği olacağını duyuran ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, CoinMarketCal'de trend ve önemli olarak sıralanan Stellar (XLM) gelişmesi olan yeni borsa listelenmesi ile yatırım tavsiyesi vermeden pozitif anlamda performans gösterebileceğini aktardı. Tüm güncel ve önemli haberlerin devamı için videoya bakmayı unutmayın.

Bitcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, Santiment'in Bitcoin analizine göre, BTC'nin %7'lik düşüşle 54.000'in gerisine gelse de Bitcoin'in borsalardaki arzının git gide azalmaya devam ettiğini ve Tether (USDT)'nin de arzının gittikçe artmaya devam ettiğini aktardı. Cüzdanlarda tutulan Bitcoin miktarı artarken borsalarda tutulan BTC miktarının azaldığını ifade eden Süllü, CryptoQuant verilerindeki Bitcoin Miners' Position (MPI) endeksine göre, Bitcoin'in 50.000 dolarlara gelmesine rağmen Bitcoin madencilerinin satmadığını, havuzlardan çıkan BTC miktarlarında ise azalma olduğunu, BTC 50.000 dolarlara düşse de borsalara giren stabilcoin miktarının rekor kırdığını aktardı.

Bitcoin fiyatı 50.200 dolardan toparlanırken 57.000 dolarlara kadar yaklaştığını ifade eden Süllü, 4 saatlikte Bollinger bandının orta üst bandına çıktığını, BTC'nin alçalan kanalın üst desteğini test ettiğini ancak kıramadığını söylerken şimdi ise 54.800 ve 54.600 dolar Fib desteği olduğunu aktardı. Yatırım tavsiyesi vermeden analizinde BTC'de hedefleri veren Beste Naz Süllü'nün Bitcoin analizinin tamamını buradan izleyebilirsiniz.

DOT, ETH, FTM, LINK, BAT, ALGO, XRPAVAX'ta alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan Kripto para borsası ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version